2777
2789
عنوان

بي بي چك

273 بازدید | 21 پست

سلام خانم ها ي عزيز من ٢ هفته از موعد گذشته من بيبي چك استفاده كردم بعد ٢ دقيقه خط خيلي كم رنگ افتاد يعني ٢ تا خط يكي پر رنگ و اولي خيلي كم رنگ چند تا هم امتحان كردم همه اينجوري شدن من الان حامله هستم يا نه چون خيليي كم رنگ هست 

بله عزیزم مثبته

پسر نازنینم ، همین که تو را دارم ،بهترین هدیه ی دنیا را دارم ، دیگر بین ستاره ها به دنبال درخشان ترین ستاره نیستم ، در میان گلها به دنبال زیباترین گل نیستم ، تو کهکشانی هستی از پر نور ترین ستاره ها ،ممنونم که به دنیا من آمدی و زندگی را برایم زیباتر از همیشه کردی💖💖💖💖

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

مبارکت باشه😘😘😘

پسر نازنینم ، همین که تو را دارم ،بهترین هدیه ی دنیا را دارم ، دیگر بین ستاره ها به دنبال درخشان ترین ستاره نیستم ، در میان گلها به دنبال زیباترین گل نیستم ، تو کهکشانی هستی از پر نور ترین ستاره ها ،ممنونم که به دنیا من آمدی و زندگی را برایم زیباتر از همیشه کردی💖💖💖💖

مبارکت باشه عزیزم

ایشالله یک حاملگی اسون ویک زایمان خوب داشته باشی

منم یک هفته پریودیم عقب افتاده امروز دوبار بی بی چک گرفتم ولی منفی بود 

فردا میخوام دوباره بگیرم خداکنه مثبت باشه😔😔

مبارکت باشه عزیزم ایشالله یک حاملگی اسون ویک زایمان خوب داشته باشی منم یک هفته پریودیم عقب افتاده ...

ايشالله شما هم به زودي حامله بشين زمان تخمكگذاري خيلي مهم هست حتماً حتماً كلم بروكلي و لوبيا سبز و جوانه گندم اينا زياد بخورين رحم تقويت ميشه و فوليكول غالب كه ديده بشه ديگه همه چي حله يعني 😊