2777
2789
عنوان

داداشم عاشق شده

| مشاهده متن کامل بحث + 287 بازدید | 30 پست
مگه زندگی همش پولو خونه ماشینه..

منم همینو میگم، بهش میگم آدم سالمی هستی رو پای خودت وایسادی ،(بابام بنده خدا بازنشسته آموزش پرورشه اصن اونقدری نداشت که بخواد حمایتش کنه،خودش دستشو گرفته به زانوش  تا اینجا اومده همه ما هم بهش افتخار میکنیم)، ولی میگه من عقبم پشتوانه ای هم ندارم قبولم نمیکنه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ولی اگه جلو بره بابت پول و ثروت جواب رد نمیگیره شاید در طول زندگی پولدار شد دیگه دختره نتونه سرکوفت ...

اره شاید حالا خودت چیکار می کنی براش زن بگیر دیگه کیس های مختلف نشونش بده چهارتا دختر ببینه خرمیشه زن میگیره

ولی اگه جلو بره بابت پول و ثروت جواب رد نمیگیره شاید در طول زندگی پولدار شد دیگه دختره نتونه سرکوفت ...

همینم هست، خودش میگه جایی که هستم یه جوریه که درهایی که برام باز میشه آینده اوضاعمو خیلی بهتر میکنه

نه کوچیکترم، از ازدواج خودم گفتم بعد یواش یواش بحثو کشیدم سمت ازدواجش

مرسی ، بنظرم بگه حداقل حسرتش نمیمونه تو دلش

اگه دوست داری بیشتر بشناسیم👇🏻😉دختری با اصالت لر بختیاری😍 خیییییییلی زیاد مهربون و دلسوزم🥹 عااشق خدا هستم، معجزهای زیادی بهم نشون داد، رااستیی من اینجا گفتم که لطفا برام دعا کنید قبول شم، و در عین ناباوری با دعای مهربونای اینجا قبول شدمم🥹🥹 اگه جایی کسی نیاز به دعا داشت منو تگ کن لطفا . همین دیگه اهاا راستی، اگه جایی نظرت یا نظرم مخالف هم بود دوست دارم تبادل نظر داشته باشیم، به اطلاعاتم اضاف میکنه، البته با رعایت ادب😉

به داداشت بگو دخترایی که پول دارن فقط آدم خوب میخان بره جلو

دقییییییییقا

اگه دوست داری بیشتر بشناسیم👇🏻😉دختری با اصالت لر بختیاری😍 خیییییییلی زیاد مهربون و دلسوزم🥹 عااشق خدا هستم، معجزهای زیادی بهم نشون داد، رااستیی من اینجا گفتم که لطفا برام دعا کنید قبول شم، و در عین ناباوری با دعای مهربونای اینجا قبول شدمم🥹🥹 اگه جایی کسی نیاز به دعا داشت منو تگ کن لطفا . همین دیگه اهاا راستی، اگه جایی نظرت یا نظرم مخالف هم بود دوست دارم تبادل نظر داشته باشیم، به اطلاعاتم اضاف میکنه، البته با رعایت ادب😉