2777
2789
عنوان

بچه ها

| مشاهده متن کامل بحث + 182 بازدید | 28 پست
باشه باشه فقط میگم اگه گفت جایی گرفتم بیا بریم و اینا.... نریااا فقط جاهای عمومی برو😂

مگه بچه ام 

کاربری جدید نیستم کاربری قبلیم ترکید . بابام به رحمت خدا رفته. کاش زنده بود. لطفا برای ازدواجم دعا کنید 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بله چرا؟

همینجوری آدم با کلی رفت و آمد و بدبختی آخر متوجه میشه طرفش بهش نمیخوره بعد این آقا مجازی با شما حرف زد و دنبال ازدواجه؟؟ خیالت راحت ما آقایون خیلی بیشتر از اینا برای ازدواج توی این دوره زمونه ریسک میکنیم و ترس داریم مخصوصا با منفعت طلبی و مادی گرایی خیلی خانم ها، و بالا بودن آمار طلاق، بنظر اصلا صحبت ازدواج جالب نیست، بازم اگه فردی بود که مدت ها مجازی دوست بودید و قرار دیدار حضوری بود و مورد اعتماد بود یک حرفی ولی ازدواج اصلا منطقی نیست، پیشنهاد میکنم مراقب خودتون باشید

کاربر آقا هستم، با چندین تعلیقی پیاپی 😂😁

همینجوری آدم با کلی رفت و آمد و بدبختی آخر متوجه میشه طرفش بهش نمیخوره بعد این آقا مجازی با شما حرف ...

والا چی بگم ولی پنج تا انگشت یکی نیستن، قرار تو مکان عمومی فکر نکنم ضرری داشته باشه

کاربری جدید نیستم کاربری قبلیم ترکید . بابام به رحمت خدا رفته. کاش زنده بود. لطفا برای ازدواجم دعا کنید 

والا چی بگم ولی پنج تا انگشت یکی نیستن، قرار تو مکان عمومی فکر نکنم ضرری داشته باشه

متاسفانه توی این دوره ده تا انگشتم میتونن یکی باشن وای به حال پنج تا، انتخاب با خودتونه فقط پیشنهاد میکنم مراقب باشید و کمتر ریسک کنید

کاربر آقا هستم، با چندین تعلیقی پیاپی 😂😁

متاسفانه توی این دوره ده تا انگشتم میتونن یکی باشن وای به حال پنج تا، انتخاب با خودتونه فقط پیشنهاد ...

بله حتما