2777
2789
عنوان

بچه ها

182 بازدید | 28 پست

با یه آقایی آشنا شدم برای ازدواج تو اینستا

گفته هم حضوری ببینیم، باید انتظار کادو یا دعوت به نوشیدنی رو داشته باشم یا نه؟

کاربری جدید نیستم کاربری قبلیم ترکید . بابام به رحمت خدا رفته. کاش زنده بود. لطفا برای ازدواجم دعا کنید 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگه اولین باره همو میبینین که تازه میخوایین اشنا بشین کادو چی بود دیگه

من تاحالا با کسی قرار نداشتم بار اولمه

کاربری جدید نیستم کاربری قبلیم ترکید . بابام به رحمت خدا رفته. کاش زنده بود. لطفا برای ازدواجم دعا کنید 

برید یه کافه ای رستورانی چیزی، یجای عمومی باشه کلا نوشیدنی هم که میگی دیگه تو کافه یچیزی میخورین منظ ...

آره دیگه مثلا کافی شاپی

نوشیدنی یعنی چی😂فقط هر جا میری جای عمومی برو

مثلا کافی شاپ رستورانی

کافه بریدطبعا گل میارهنیاوردم خیلی مهم نیس

دست خالی بیاد مهم نیست؟

اره بابا برو خونه که نمیشه بری

میگم همشهری نیستیم اون میاد شهر ما