2777
2789

توف به شرف هر آدمی که بره پیس دعانویس برا بقیه دعایی بگیره که باعث نابودی و صرر و زیان اون فرد بشه 

چند وقت پیش یه کلیپ تو اینستا دیدم راننده امبولانسه میگفت،  بهمون طنگ زدم رفتن جاده ، یه جوون تصادف کرده درجا مرده ، جنازشو از تو ماشین کشیدیم بیرون و.... 

میگفت خیلییی اتفاقی از پشتی صندلیش یه دعا پیدا کردم 

فهمیدم دعای دست نویسه 

میگفت نکنید این کارو با جوون مردم 

هقته قبلم یکی ازدوستان خانوادگیمون اومده یود خونمون، میگفت به مدت یود با شوهرم سر هیچ و پوچ باهم دعوا میکردیم ، خانمه میگفت طوری شده بود شوهرم کلید مینداخت میومد خونه حالم ازش بهم می‌خورد،  اعصابم خورد میشد ،حتی میخواستن طلاق بگیرن از هم ،   تا اینکه یه روز  خیلییییی اتفاقی اومده تختمو جابجا کنه ، دیده یه دست نوشته عربی زیر پایه تختشونه،  اسم خودش و شوهرش رو نوشته یودن روش با یسری عدد

میگفت بردم پیش یه ملا ، گقته این دعای سردی بین زن و شوهره 

میگفت به محص اینکه باطلش کردم همه چی مثه قبل شدم 

من قبلا به این چیزا اعتقاد نداشتم میگفتم خدا از همهههههههههههه قدرتا بالاتره،  ولی وقتی چنین چیزایی میبینم یکم شک میاد سراغم

برا شمام پیش اومده همیچن چیزی 

تاحالا حس کردید کسی براتون دعا گرفته باشه

اگه خدا بخواد میشه 😍😘

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره زن برادرم و برادرم کمر بستن ب نابودیم 

مرتب برام دعا میگیرن بختمو رزقمو بستن 

من اومدم اینجا ک شاد بشم و بخندم 🙃                                    بحث کردن با بعضیا مثل نصب کردن ویندوز روی چرتکه س        جوابت نمیدم فک نکن زبون ندارم یا بلد نیستم آدم حسابت نکردم😅😅😅

اره زن برادرم و برادرم کمر بستن ب نابودیم مرتب برام دعا میگیرن بختمو رزقمو بستن

نزدیک ۳۶سالمه و بیکارم و مجردم 

تو شهر خیلی کوچیک زندگی میکنم 

من اومدم اینجا ک شاد بشم و بخندم 🙃                                    بحث کردن با بعضیا مثل نصب کردن ویندوز روی چرتکه س        جوابت نمیدم فک نکن زبون ندارم یا بلد نیستم آدم حسابت نکردم😅😅😅

استارتر متاسفانه واقعیت داره بزار داستان خودمو برات بگم 

من ی دختر قوی شاد سالم بودم تا اینکه ۳سال پیش خیلی یهویی ی بیماری گرفتم که حتی تو فامیل خیلی دورم کسی این بیماری رو نداشت که بگم ارثی و این چیزا نبود حالم خیلی بد بود هیچکس تشخیص نمیداد بیماریم چیه تا اینقد بستری شدم تا فهمیدن از همون روز همش مریضی و افسردگی و حتی دلم میخاست خودکشی کنم از خودم بدم میومد کلا روحم مریض شده بود خاستگار زیاد داشتم چون چهره و خانواده و موقعیت خوبی داشتم ولی اصلا کارم نمیشد خلاصه بردنم پیش یه سید گفتن نظر خوردی و دعا و سنگینی شدید روته رفتم با جن در ارتباط بود و دعای منو اورد روی اب که خودم شوک شده بودم برام طلسم مریضی و مرگ و بستن بخت گرفته بودن با موهام و لباسم و سنگ قبرستون و ....تا ابد نفرینشون میکنم

استارتر متاسفانه واقعیت داره بزار داستان خودمو برات بگم من ی دختر قوی شاد سالم بودم تا اینکه ۳سال پی ...

الهی هیچ وقت روز خوش نبینن اونایی که برات دعا گرفتن 

نفهمیدی کی بود ؟؟؟

اگه خدا بخواد میشه 😍😘

آره مجرد بودم آنقدر مادرم خرج میکرد به ی سید که همش هم می‌گفت بخت دخترتو بستن,☹️😐ولی من اصلا اعتقاد ندارم چون نه باطل سحر گرفتم نه هیچی دوهفته بعدش شوهرم اومد خولستگاریم

'از‌کسـی‌ترسـی‌ندارم‌ولـی‌احتـرام‌قشنگتره'😊🤏🏻