2821
2789
عنوان

علوم ورزشی

202 بازدید | 13 پست

سلام دوستان وقتتون بخیر 

کسی درمورد آزمون عملی علوم ورزشی اطلاع داره بعد از اعلام علاقه مندی و واریز هزینه معاینات پزشکی و خود آزمون عملی کار دیگه‌ای لازم نیست انجام بدیم کار ورود به جلسه نداره ؟

و شاید تقدیرش چنین بود که لحظهای از عمرش را با تو همدل باشد

کسی هست علوم ورزشی خونده باشه می‌شه یکم از تجربیاتتون برام بگید این رشته رو دوست داشتید درساش چطوره، بازار کارش و...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وقت ثبت نامش تا اواخر تیر مگه نبود

تا ۲ مرداد اعلام علاقه مندی بود دیروز باید یه هزینه‌ای برای معاینات پزشکی و... واریز می‌کردیم

تو فامیل ما یه پسره خوند الان راننده تاکسیه

😔😔😔

من شنیدم اگر تا دکترا ادامه بدیم می‌شه روی درآمدش حساب کرد

😔😔😔من شنیدم اگر تا دکترا ادامه بدیم می‌شه روی درآمدش حساب کرد

چرا پیام نور نمیری رشته خوب بخونی

نمیدونم شاید این ادامه نداده ولی در کل بازار کارش خوب نیس

نمیتونی پشت بمونی برای فرهنگیان اینا از ابان شروع کن بخون قبول شو

چرا پیام نور نمیری رشته خوب بخونینمیدونم شاید این ادامه نداده ولی در کل بازار کارش خوب نیسنمیتونی پش ...

نه من تراز و معدلم خوبه این رشته رو چون علاقه دارم می‌خوام برم فرهنگیانم امسال قبول شدم اما دیگه برای مصاحبه نرفتم

اهان پس هدفت از اینکه انسانی اومدی چی بودهمچنین گلم💖

رشته انسانی و دوست داشتم ولی خب دیگه به ورزش علاقه مند شدم تربیت بدنی یه رشته شناوره 

رشته انسانی و دوست داشتم ولی خب دیگه به ورزش علاقه مند شدم تربیت بدنی یه رشته شناوره

اره میدونم میتونی یکی از رشته های خوب انسانیو بری در کنارش تربیت بدنیو ادامه بدی

به خاطر خودت میگم عزیزم اخه بازار کارش زیاد که خیلی زیاد تو ایران حداقل خوب نیست

باید پول داشته باشی بشگاه اینا بزنی 

اره میدونم میتونی یکی از رشته های خوب انسانیو بری در کنارش تربیت بدنیو ادامه بدیبه خاطر خودت میگم عز ...

مرسی عزیزم 

اره واقعا با حرفت موافقم

2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

قیافه بچه وقد

maix | 10 ساعت پیش
2791
2779
2792