2777
2789
عنوان

مدام بهم ظاهرم رو یاداوری میکنن

| مشاهده متن کامل بحث + 249 بازدید | 25 پست
مثلا یه همکارم جدیدا زایمان کرد،سزارین کرد و البته طالب زایمان طبیعی بود و نتونسهمکارا تا فهمیدن این ...

چقد محیط کارت سمیه😑😑😑

اِلا بِذِکْرِ الله تَطْمَعِنَ الْقُلوب!❤️‍🩹🌿

کسی حرفی بهش میزنه باهاش برخورد بدی میکنه و کلا شخصیتی داره که زود بهش برمیخوره به اصطلاح میگن بی جن ...

اخه میترسم اینجوری بگن دختره دعوایی و جنگجو هس😄

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

۱۵۸ کوتاه نیستااا لابد اونا نردبونن به ۱۵۸ میگن کوتاه

اتفاقا جالب اینجاس اینایی که این حرفا رو میزنن خودشون متوسط هستن،مثلا اقاهه قدش ۱۷۳؛یا خانمه هم۱۶۵

خود بزرگ پنداری دارن

رک بگو از این صحبتاتون خوشم نمیاد

خب میگم یبار همین کارو کردم

بعد جالبه یه خانم که از من دو سانت کوتاه تره انگار احساس کرده این موضوع نقطه ضعف من هس،دیروز داشت به یکی دیگه درمورد من میگفت ریزنقشم

اتفاقا جالب اینجاس اینایی که این حرفا رو میزنن خودشون متوسط هستن،مثلا اقاهه قدش ۱۷۳؛یا خانمه هم۱۶۵خو ...

پس شک نکن اونا منظورشون این نیست که واقعا کوتاهی

احتمالا بهت حسودی میکنن دنبال بهونن که ازت ایراد بگیرن

افرادی که دنبال پر بودن یا خالی بودن لیوانن نکته ی اصلی رو از دست میدن،لیوان رو دوباره میشه پرش کرد:) من بر خلاف بعضیا مشکلی با ریپ زدن شما ندارم،ریپ بزنین تا بحث کنیم،من از شنیدن طرز فکر های مختلف لذت میبرم به شرط اینکه محترمانه بیان بشن:) خب یه بیوی کوچیک میدم که باهام آشنا بشین: یه دختر مهربون،گاهی اوقات عصبی ،دوستدار حیوانات،عاشق هنر ،بنیان گذار اکیپ بتمن های سایت:)

خب دقیقا چجوری باشم؟من کلا خنده رو و خوشبرخوردمولی سر قضیه قد یبار با یه همکار اقا قهر کردم،اونم کلی ...

بگو همینی که هستم خوبه باید اوقات شریفتونو پر کنم من نباشم کیا شماهارو از بیکاری و بی عاری جمع میکنه؟

پس شک نکن اونا منظورشون این نیست که واقعا کوتاهیاحتمالا بهت حسودی میکنن دنبال بهونن که ازت ایراد بگی ...

دقیقا چند نفر بهم گفتن که حسود زیاد داری،مشکل اونا چیز دیگه س

مثلا یه همکارم جدیدا زایمان کرد،سزارین کرد و البته طالب زایمان طبیعی بود و نتونسهمکارا تا فهمیدن این ...

اسی یادش بخیر یه همسایه داشتیم ایشونم مثل شما قدش حول هوش همین ۱۶۰ بود وزنشم همیم ۵۵ اینا میشد وای نگم از هیکلش که من حسرت به دل بودم قیافشم بی بی ناز باو. نمیکردم یه پس. ۱۳ ساله داره اینقدر که ظریف بود تازه دز من بزرگتر بود همیشه حسرتش و میخوردم هر لباسی هم که می‌پوشید ناز میشد این زن تازه بماند که همیشه تینیجری می‌پوشید خوشگل و جوونتر دیده ممیشد لباس خانومی می‌پوشید شیک و باکلاس همکاران به اینها حسادت میکنن 

چقدر زندگی زیباتر می‌شود اگر از محبت کردن به کسانی که لیاقت نداشتن دست برداریم 

اسی یادش بخیر یه همسایه داشتیم ایشونم مثل شما قدش حول هوش همین ۱۶۰ بود وزنشم همیم ۵۵ اینا میشد وای ن ...

اره اخه برا همسرمم تعریف کردم

اونم میگه از حسادته

من از همه شون از نظر سنی کوچیکترم و انگار چون توی خیلی چیزا ازم عقب هستن بهشون فشار میاد

اره اخه برا همسرمم تعریف کردماونم میگه از حسادتهمن از همه شون از نظر سنی کوچیکترم و انگار چون توی خی ...

ول کن یک گوشت در باشه یکیش دروازه حسادت میکنن واقعا 

چقدر زندگی زیباتر می‌شود اگر از محبت کردن به کسانی که لیاقت نداشتن دست برداریم