2777
2789
ولی اصنم ناراحت نیستم...خعلیم حال میکنم با این قضیه😥😥

خوش به حالت من کلافم حتی عرضه ندارم یه کیف بخرم شوهرم مرتب دایم مسخرم میکنه ولی جاریم یه زن مرتب همیشه اراسته ارایش کرده خوشبخو من چی شلخته سالی یع باررژ بزنم 

حالا سنم ۲۱میبینم همسنام تیپای عروسکی میزن رنگ وبه رنگ شوهرم اونجوری دوست داره اونجوردخترامیبینه دلش میره یع وقتی میگم اگه اونجوری باشم احترامم بیشترپیش شوهرم ولی نمتونم وقتی اونارومیبینه من یادش میره

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

😧😧 شما که همه ایراداتو می دونی و ازشون خسته شدی خب برطرفشون کن.

نمیتونم امروزتصمیم گرفتم کلی خرید کنم دست خالی برگشتم ولی یه چیزی تووجودم مانع میشه

خسیس نیستم درکل یه ادم شلخته ام  هرکاری میکنم مرتب نمیشم  انگشترنشونم رفتم عروسی لای لباس گیپور بوده گیرکردیه تیکش کنده شده گوشوارم ازسرویسم گم کردم همش شلختگیم حتی غرغرم ازذهنم که شلخته است  

خوش به حالت من کلافم حتی عرضه ندارم یه کیف بخرم شوهرم مرتب دایم مسخرم میکنه ولی جاریم یه زن مرتب همی ...

عزیزم منم دقیقن مثه تو ولی خدایی همیشه پیش شوهرم آراسته ومرتبم...درضمن اعتماد ب نفسم پیش بقیه صفره ولی میش شوهرم نه انقد براش طاقچه بال میزارم جرئت نکنه بهم تو بگه

عزیزم منم دقیقن مثه تو ولی خدایی همیشه پیش شوهرم آراسته ومرتبم...درضمن اعتماد ب نفسم پیش بقیه صفره و ...

ببین من ازشلختگیم دیگه اعتمادبه نفس ندارم

ببین هیکلم دوربیام میگه خیلی قشنگ همه چیت عالی ولی نمتونم یه لباس تنم کنم گندمیم ولی همش تصورم اینکه من مثل افریقایم

الان دوروز باشوهرم حرف نزدم جزغرغر چیزی ندارم تکراریم فقط میخوام بدونم ایناکه همیشه مرتبا وسایلشون نگه میدارن بعدده سال نو چطورین چیکارمیکنن من خجالت میکشم دیگه 

چه خوب توهستی احساس تنهایی نمیکنم دیگه    

من راستش بخوای تو عقدم بعد شوهرم کارش یه شهر دیگست منم یه مدت اومدم پیشش...از وقتی اومدم زدم همه چیو داغون کردم از جارو برقی بگیر تا تلویزیون یخچال...گوشواره هامم دیشب شوهرم از تو سطل آشغالی پیداش کرده بود😟شوهرمم از دستم عاصی شده ولی طفلک نمیتونه چیزی بگه میترسه از پیشش برم

من راستش بخوای تو عقدم بعد شوهرم کارش یه شهر دیگست منم یه مدت اومدم پیشش...از وقتی اومدم زدم همه چیو ...

منم توعقدم عزیز

ولی شوهرم دیروز گفت تکراریم منم دیگه بهش زنگ نزدم خیلی بد میگع غرغرفقط بلدی 

اخه شایدقبلش لباسم جایی گیرکرده باشه میره تومخم فقط غرغرمیزنم به زمین زمان 

ولی خدایی تو لباس پوشیدنم خعلی عالیم..بعضی روزا شده ک خعلی خسته وبی حالم ولی ده دیقه مونده ب اومدن ش ...

افرین کاش من خواهرداشتم هیچی یادنگرفتم ازبس تنهابودم نه فامیلی داشتم که یادبگیرم 

وای اوضات خعلی داغونه پس...ببین مردا از غرغر خیلی بدشون میاد منم اوایل خیلی غر میزدم ولی الان خداروش ...

اره فکرکنم دیگه خیلی بدش اومده اوایل خیلی منو میخواست ولی الان نع به قول مامانم جذبه ندارم