2777
2789
عنوان

بچه ها با هشتاد پراید میدن چه مدلی

295 بازدید | 24 پست

و اینکه اگر نمیدن چقدر دیگه باید جورکنم روش بزارم؟؟جدا از پول نداشتن راستش من ۷ ساله رانندگی نکردم و ماشین صفر نمیخوام واسه اول کار... کم کم ارتقاش میدم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه نمیدن 

۱۰۰ تومن بزار روش

چقدتنهاشدیم‌که‌دردامونوتودیوارمجازی‌مینویسیم:)🌕    دل‌ِمن تنگه‌برای‌همه‌روزایی‌که‌رفتن:)). زندگی رو اونقدری جدی نگیر که خندیدن یادت بره🙂❤️🌟   ازادی‌کلمه‌زیباییه‌که‌حتی‌حاضرنیست‌حروفش به‌هم‌وصل‌بشه.            من جایی باختم که فک میکردم دارم به آرزوهام میرسم   یه روزه خوب میاد:)دیر میفهمی‌ زندگی‌ نکردی‌ و شیش‌ دنگ‌ حواست‌ به‌ چی‌ میشه‌ها بوده❤️‍🩹 کاربری‌دست²نفره(دوتادوستِ‌همسن)  

نه باوا مگر اینکه قسطی بگیری حداقل 150 به بالا باید داشته باشی

دختر ترک 🥰متولد خورشید🫀✨عشق 🎹 و معشوقه🌧️ گشتم نبود نگرد نیست جز خدا هیچ چیز ارزش پرستیدن ندارد🕋 🫀👑 با خودت رفیق باش و بدون خدا تنها رفیقیه که صلاحتو میخواد🫂🌱بهش توکل کن که او نامحدود برای محدود هاست.😇 هر کس نسخه خودشو میپیچه منم نسخه خودمو. حرفهای منفی و بیهوده برام جالب نیس.تحملم بالا تا یه حدی صبور اما زود عصبانی میشم عجله کار شیطونه صبرصبرصبر🌱از اشتباهام پشیمون نیستم اگر اتفاق نمی‌افتاد من تغییر نمی‌کردم. انتقاد پذیر. حرف زور تو کتم نمیره لجباز در حد لالیگا حرف منطقی حلع .برای حال خوبم تلاش میکنم علایق هامو می پذیرم . تجربه را تجربه کردن خطاست اما حسرت به دل موندن بدتره. راهای زیادی دارم برای قدم گذاشتن برام دعا کنید محتاج دعاهاتونم. دعاتون میکنم و صدق الله الرَبّی و العَتوبُ عِلَیه.

والا مال من مدل 90هست 200میلیون پولشه،باز پدرم رو درآورده

فقط 12 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
همیشه توی آسمون، از یه ارتفاعی به بعد،ابری وجود ندارد، پس اگه آسمون دلت ابری شد،با ابرا نجنگ! فقط کمی اوج بگیر.
خونه وطلا وقتی راکد هستاین لگن ها باید ۷۰ درصد ریزش داشته باشهحیف ۸۰ میلیون!

طلا کجاش راکده من یک میلیارد طلا دارم هر روز داره روش میاد تا حدودی... ملک راکده

خیر استارتر مگر مدل خیلی داغون لکنته ولی رنو پی کی میدن ولی اینطور ماشین ها کلی پول تجهیزات میخوان مثلا لاستیک یا روکش صندلی یا روغن موتور تازه و زنجیر چرخ ووو •••• 

🦋 کرم ابریشم با مرگش تبدیل به پروانه شد 🦋🔥 شیطان همیشه زندگیش جهنمه 🔥❌️ دین و ایمون من انسانیت با چاشنی وجدان و شرافت و معرفته ❌️🎯اگر تحصیلاتم رو ادامه میدادم قطعا روانپزشک و روانشناس و وکیل میشدم 🎯‼️فرزند پسندیده والدینت باشی میشی بادیگارد و نوکر و کلفت و غلام حلقه به گوش ولی فرزند شیطانی باشی همیشه احترامت رو نگه میدارن و میشه عزیز دردونه و چراغ خونه و دورت مثل پروانه میچرخن مبادا آب تو دلت تکون بخوره ‼️🖤 مرگ و فوت عزیزانم یادم داد فاصله بین مرگ و به اسکلت تبدیل شدن و زندگی و زنده بودن اندازه موعه 🖤🚷روزگاری هم اگر دیوانه ات بودم گذشت 🚷🪙 طلا که جاش توی اشغال و زباله ها نیست تو معادن طلاست 🪙 💎 من زمردم الماس شیشه ای دختری جنگجو با گرزی پولادین با کلاه خودی زنجیری با سپری آهنین حریفم زندگیست 💎☢️ جاروبرقی نیستم که اشغال هارو تو خودم جمع کنم ☢️🟢ZOMOROD1998 🟢 و •••