2777
2789
عنوان

❌نفرین گربه❌

186 بازدید | 19 پست

تا حالا کسی گربه‌ای که توی بالکنش زایمان کرده بوده رو مجبور شده ببره یه جای دیگه ول کنه؟

سلام دوستان

من مجبور شدم یه تصمیم سخت بگیرم و دلم خیلی درگیره...

چند وقت پیش یه گربه خیابونی توی بالکن خونه‌مون زایمان کرد.(۳ ساله هرسال ۲ بار زایمان می کنه)چون خونه ویلایی هستش،خیلی هاشون از پشت بوم میوفتن زمین میمیرم،یا توی بالکن که دستشویی می کنن عفونت می گیرن و... ۳ سال نصف درامدمون رو خرج بچه های این می کردیم و...

بچه‌هاش الان حدود ۲ ماهه‌ان، خودش هم از بچگی توی همین محله‌مون بوده.

بچه‌گربه‌ها الان کاملاً غذا می‌خورن، راه می‌رن، بازی می‌کنن و وابستگی شیر خوردن ندارن ماهم تصمیم گرفتیم جلوگیری کنیم که به عاقبت قبلی ها دچار نشن، از یک طرفی گربه مادر هم دیگه کلا بره. 

ولی چون شرایط بالکن دیگه جواب نمی‌داد و امکان نگه‌داری نبود، مجبور شدم گربه مادر و بچه‌هاش رو بردارم و توی یه پارک خلوت و سرسبز توی یه محل دیگه ولشون کنم.(یک کیلو اسکلت مرغ خوردن، براشون شیر، اب، جای خواب هم گذاشتم) 

صبح که بردمشون، گربه مادر خیلی استرس داشت.

ظهر که دوباره رفتم سر بزنم، بچه‌ها با شادی بازی می‌کردن اما مادرشون هنوز خیلی ناآروم بود...

دهنش باز مونده بود، نفس‌نفس می‌زد و همش میو‌میو می‌کرد، دقیقاً مثل حالت له‌له زدن سگ‌ها وقتی می‌ترسن...

و دنبال ماشینم میدویید😭😭

می‌خوام بدونم کسی تجربه مشابهی داره؟

فکر می‌کنید گربه مادر خودش رو با طبیعت وفق می‌ده؟

الان خیلی نگرانشم چون وابسته به محل قبلی بود...

اینم بگم. مادرشون خیلی باهوش و زرنگ بود، حودش کبوتر اینا میگرفت، همش تو خیابونا پلاس بود

اگه کسی تجربه یا راهکاری داره لطفاً راهنمایی‌م کنه 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

تو کار بدی نکردی عزیزم🫂

اونم خدایی داره نگران نباش

یــه عدد نامــزد دارم کــــه تمــام وجودمـــه🥺❤️‍🩹ـ.) اونیه که هر وقت میبینمش میگم خدایا شکرت که دارمش🫂🥲                                                          اونیه که هر لحظه دلتنگشم  ، گاه و بی گاه🖇🦋💍

قلبم داره اتیش میگیره ولی مجبور بودم۳ سال عین ی ملکه زمدگی کرد، ولی هم بچه هاش اسیب میدیدن هم ما کلی ...

عزیزم منم یه عالمه گربه نگه میدارم ما مستاجریم و وضع مالیمون هم خوب نیست

یه اتاق جداگونه با کولر دارن چون بوشهریم و هوا به شدت گرم

همش دعا میکنم خدا بهمون قدرت بده که بتونم از این کوچولوها مراقبت کنم یا خدایی نکرده صاحبخونه گفت جمع کنسم بتونم گربه‌هامو ببرم تا اینجا تنها نمونن بدون من.خیلی بهشون فکر میکنم😭

گلم بهشون سر بزن تا عادت کنه و استرس مادر کم بشه و بفهمه تنهاش نداشتید😢