تا حالا کسی گربهای که توی بالکنش زایمان کرده بوده رو مجبور شده ببره یه جای دیگه ول کنه؟
سلام دوستان
من مجبور شدم یه تصمیم سخت بگیرم و دلم خیلی درگیره...
چند وقت پیش یه گربه خیابونی توی بالکن خونهمون زایمان کرد.(۳ ساله هرسال ۲ بار زایمان می کنه)چون خونه ویلایی هستش،خیلی هاشون از پشت بوم میوفتن زمین میمیرم،یا توی بالکن که دستشویی می کنن عفونت می گیرن و... ۳ سال نصف درامدمون رو خرج بچه های این می کردیم و...
بچههاش الان حدود ۲ ماههان، خودش هم از بچگی توی همین محلهمون بوده.
بچهگربهها الان کاملاً غذا میخورن، راه میرن، بازی میکنن و وابستگی شیر خوردن ندارن ماهم تصمیم گرفتیم جلوگیری کنیم که به عاقبت قبلی ها دچار نشن، از یک طرفی گربه مادر هم دیگه کلا بره.
ولی چون شرایط بالکن دیگه جواب نمیداد و امکان نگهداری نبود، مجبور شدم گربه مادر و بچههاش رو بردارم و توی یه پارک خلوت و سرسبز توی یه محل دیگه ولشون کنم.(یک کیلو اسکلت مرغ خوردن، براشون شیر، اب، جای خواب هم گذاشتم)
صبح که بردمشون، گربه مادر خیلی استرس داشت.
ظهر که دوباره رفتم سر بزنم، بچهها با شادی بازی میکردن اما مادرشون هنوز خیلی ناآروم بود...
دهنش باز مونده بود، نفسنفس میزد و همش میومیو میکرد، دقیقاً مثل حالت لهله زدن سگها وقتی میترسن...
و دنبال ماشینم میدویید😭😭
میخوام بدونم کسی تجربه مشابهی داره؟
فکر میکنید گربه مادر خودش رو با طبیعت وفق میده؟
الان خیلی نگرانشم چون وابسته به محل قبلی بود...
اینم بگم. مادرشون خیلی باهوش و زرنگ بود، حودش کبوتر اینا میگرفت، همش تو خیابونا پلاس بود
اگه کسی تجربه یا راهکاری داره لطفاً راهنماییم کنه