2821
2789
عنوان

کنکور

87 بازدید | 9 پست

خرید کتاب های تستی و تشریحی پایه تا کنکور / جزوات سالیانه ماز و حیدری و یحیوی و بازرگان......

همین طور فروش کتاب‌ های کنکور شما عزیزان که تازه کنکور داده اید 🍬🍬🍬

در‌ کانال تلگرام زیر 

https            ://t.me/ketabkonkor20

جزوات سالیانه رو ک نباید بفروشی !

💔👺 یبار یه عارف از صداسیما*** میگفت که امام کاظم(ع)استفاده ی زیاد و نادرست از فضای مجازی رو نادرست شمرده💔.یا امام کاظم(ع)حلالمون کن💔.مبادا درهای جهنم به روی ما گشوده شود؟💔😔.

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

چرا؟🙏

طرف بفهمه راحت ازت شکایت میکنه.

تازه حلال هم نیست.

💔👺 یبار یه عارف از صداسیما*** میگفت که امام کاظم(ع)استفاده ی زیاد و نادرست از فضای مجازی رو نادرست شمرده💔.یا امام کاظم(ع)حلالمون کن💔.مبادا درهای جهنم به روی ما گشوده شود؟💔😔.

مال امسال نیست عزیزم ، دو سال پیشه.....خودم پول دادم خریدم مجانی نگرفتم که

نگفتم مجانی خریدی

گفتم اون شخص راضی نباشه 

چون معمولا فقط میخوان دانش اموز از خودشون هزینه کنه

و معمولا همشون راضی نیستن

شما هزینه کردی به نتیجه رسیدی ، کارت از نظر اخلاقی نادرسته

نگفتم مجانی خریدیگفتم اون شخص راضی نباشه چون معمولا فقط میخوان دانش اموز از خودشون هزینه کنهو معمولا ...

طرف پول نداره برای فقط یدونه از این پکیج ها خدا تومن پول بده ، وگرنه نمیومد برای دوسال پیش رو بگیره ، ببخشید که دارم به بقیه کمک میکنم 

ممنونم از صحبت هات خودم میدونم دارم چیکار میکنم

همه اینا تو تلگرام پره.....

واقعا نیازی ندارم به کمکت

طرف پول نداره برای فقط یدونه از این پکیج ها خدا تومن پول بده ، وگرنه نمیومد برای دوسال پیش رو بگیره ...

والا هرچی تاپیک میزنی کسی پیدا نمیشه ، اما باشه .

امیدوارم بتونی بفروشی

2790
2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز