2777
2789
عزیزم به احتمال حتی ۲۰ درصدم باشه برای تو امیدی هسمن کلا دعوت به مصاحبه نشدم😔😔مجبورم برم سراسری ول ...

مال من  نیس ک این تراز ها. تراز های من همون ۸۵۰۰ و ۸۸۰۰ اینا هم معدل هم کنکور.  من فرهنگیان نزدم کلا. ای خدا

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عزیزم به احتمال حتی ۲۰ درصدم باشه برای تو امیدی هسمن کلا دعوت به مصاحبه نشدم😔😔مجبورم برم سراسری ول ...

فرهنگیان رو منظورشون بود؟

من دعوت شدم ولی تو دهنمه میاوردم با سراسری هم نرم بمونم سال بعدد تو چرا تو فکر پشت کنکور نیستی

از کجا متوجه شدی؟ اگه بیارم اره. شهر بندر عباس. غیر روزانه و غیر از شهریه پرداز هم باشه اوکیه. فقط ...

اخه غم. معدل ۱۹ دارین بچه های تجربی همه. عشق پزشکی ان ته دلشون به جز یه عده که علاقه ندارن 

اخه غم. معدل ۱۹ دارین بچه های تجربی همه. عشق پزشکی ان ته دلشون به جز یه عده که علاقه ندارن

مال من نیس معدل ۱۹ ک. یه کاربر بود عاشق دندون بود مال ایشونه. میدونم میشه همچین چیزی بود اسم کاربری ایشون.

والا علوم تغذیه بیارم هم میرم من

کاش میزدم من. لعنت ب من. حوصله پشت ندارم اصلا

اخی خب شما یی که یکم کم دارین از پزشکی دیگه چرا غم فرهنگیان می خورین برین دارو برین فیزیو  خیلی رشته های خوب دیگه تی هم هست

مال من نیس معدل ۱۹ ک. یه کاربر بود عاشق دندون بود مال ایشونه. میدونم میشه همچین چیزی بود اسم کاربری ...

بعضی هاتو. سایت دروغ میگن که حال بقیه رو بگیرین خودتو ناراحت نکن عزیز جان بعضییا بدجنسی می کنن

فرهنگیان رو منظورشون بود؟ من دعوت شدم ولی تو دهنمه میاوردم با سراسری هم نرم بمونم سال بعدد تو چرا تو ...

چون نه روحیه شو دارم نه حالشو

برای من یه ریسک بزرگه پشت موندن شاید شرایطم بدتر از این شد

دانشجو🧠

چون نه روحیه شو دارم نه حالشوبرای من یه ریسک بزرگه پشت موندن شاید شرایطم بدتر از این شد

عزیزم ولی  مراقب خودت باش که حیف رشته های داغون نشی    منم مثل تو خیته ام ولی دلم می سوزه برم یه رشته ای که چهار سال دیگه منوجه بسم چه خاکی ریختم تو سرم

عزیزم ولی مراقب خودت باش که حیف رشته های داغون نشی منم مثل تو خیته ام ولی دلم می سوزه برم یه رشت ...

هعیییی🥲😔خیلی خستم از تلاشای بی نتیجه 

دلم میخواد برم رشته های مشاوره یا روانشناسی مدیریت نمیدونم دیگه خوبن یا نه 

دانشجو🧠

چون نه روحیه شو دارم نه حالشوبرای من یه ریسک بزرگه پشت موندن شاید شرایطم بدتر از این شد

من رو حیه ام ب روان شناسی نمیخوره. ولی مشاوره دادن رو دوس دارم. کدوم بهتره برای من؟ آخه دلم نمیخواد ب کسایی ک مشکل روان دارن کمک کنم. علاقه ای ندارم ب این کار . و اگر انجام بدم یا برم روان شناسی خانواده م مسخره م میکنن و آشنا ها مون.  و این ک نمیدونم خانواده م برای شرکت در کارگاه ها هزینه میدن یا ن بهم.

چ کنم؟ کدوم رو بزنم توی انتخاب رشته؟ روان شناسی بالینی عالیه و به‌ت  خانم دکتر میگن و باید تا ارشد بخونی . ارشد سخته . ارشد گرایش بالینی برای کار درمانی. من ب درمان بیماری های روان  علاقه ای ندارم آخه.

من رو حیه ام ب روان شناسی نمیخوره. ولی مشاوره دادن رو دوس دارم. کدوم بهتره برای من؟ آخه دلم نمیخواد ...

اگه به بیماری روانی علاقه نداری نرو

مشاوره دادن رویگرد راهکارگرایانه داره ولی روانشناسی تحلیل گرایانه اس باید ریشه روانی شو پیدا کنی که اگه علاقه نداری نرو من علاقه دارم

مشاوره هم دوس دارم 

ولی مشاوره امنیت روانیش بالاتر از روانشناسی 

دانشجو🧠