2777
2789
عنوان

دعا نویس

175 بازدید | 22 پست

سلام دوستان لطفا گزارش نزنید میدونم ممنوعه ولی مجبور شدم عنوان کنم

اگ کسی دع،ا نویس خوب یه،ودی میشناسه ک واقعا خودش پیشش جواب گرفته بهم معرفی کنه اگه سمت اهوازم باشه چه بهتر چون اونجاها معروفن

لطفا برا یبارم شده تبلیغ نکنید و دوستانه یکیو بهم معرفی کنید ک کارش عالی باشه

این کار نه تنها حرام شرعی هست 

بلکه مراجعه به ساحر یا هر نوعی از سحر باعث کفر میشه

و جدا از این باعث میشه اجنبه بتونن به زندگی شما راه پیدا کنن (خودتون اجازه دادید)

و در آینده بدبخت میشید 

شاید ۲۰ سال بگذره یهو ضربه بزنه بهتون 

م

🥲

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

درخواستمو  قبول کن تجربمو بگم

اقایون خواهرنما نامحترم اقایون بی خوانواده درخواست ندین اینجا همه مثل خواهرومادرتون نیستن هیچ اقایی درخواست نده که اینجا چیزی جز فحش گیرتون نمیاد

کدوم شهری ؟ یکی شیراز بود کارش حرف نداشت معجزه میکنه اما گرونم میگیره 

مشکلت چیه اخه شاید راه دیگه ای داشت

اقایون خواهرنما نامحترم اقایون بی خوانواده درخواست ندین اینجا همه مثل خواهرومادرتون نیستن هیچ اقایی درخواست نده که اینجا چیزی جز فحش گیرتون نمیاد

میشه تجربتو به منم بگی عزیزم؟

از ادم شیطانی نگیرین کابوس زندگیتون میشه

چقد میگیره مثلا

اون موقع ۱بود حالا بستگی به مشکلتم داره

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز