2777
2789
عنوان

شوهرم

372 بازدید | 18 پست

پسر دایی های مجردش از یه شهر دیگه مهمانمون بودن بعد اومدن اینجا برنامه گذاشتن برن شمال شوهرم باهاشون رفت 

من حاملم حالمم زیاد مساعد نیست یه بچه کوچیک دیگه هم دارم 

الان دارم حرص میخورم که چرا اجازه دادم اون بره خوش باشه من اینجا تنهایی پاگیر بچه هاش باشم ..امشب دارن برمیگرذن هم نمی‌خوام تو دهنش زهرش کنم هم نمیتونم ساکت باشم نمی‌دونم چکار کنم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شوهر منم همینطوریه همیشه این کارشه خیلی ناراحت میشم ولی با دعوا راه انداختن درست نمیشه ولش کن تا چن ...

بنظرم انصاف نیست ..کل عید من عین جنازه افتاده بودم اون داشت میگشت ..حالا اون موقع کاریش نداشتم میگفتم کل سال فقط همین عیدو داره هر چند ته دلم دلخور بودم ولی الان کارش خیلی بی ملاحضگی بود

بهترین عکس العمل   ایته  الکی بگی با  دوستام یا خواهرام یا هر کی ک میدونی   بگی  میخوایم بریم طور   بچه رو یه هفته نگهدار 

فقط واکنشش   مشخص میکنه اونم   این چیزارو برا شما مجاز میدونه یا نه   

تا اینجا رو کاری ندارم

مسئولیت بهش بده

از خونه تمیز کردن آشپزی تا مراقبت از بچه ها

یه روزهایی باید برای خودت باشه یا حداقل چند ساعت

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم

همون اول یا اجازه نمی دادید حالا که رفته نمی تونی کاری بکنی 

سعی کن برای دفعه بد جدی وایسی و شرایطت رو براش بگو و کاملا واضح بگو نیاز داری کنارت باشه 

مردا درکی از حاملگی و زایمان و 

. اصلااا ندارن هر قدر هم توضیح بدی متوجه نمیشن بگو کنارم باش و ..‌

ولی الان عادی رفتار کن و زهرش نکن 

میدونی مردا از زنای غر غرو متنفرن؟

غر نزن ولی باز ناراحتیتو نشون بده

وقتی این کاربیو زدم با خودم گفتم اصلا تاپیک نمیزنم 😁و فقط نظر میدم اما نتونستم دووم بیارم باز تاپیک زدم😫 راز دوستانی که صفر تاپیک دارن چیه؟🤔