2777
2789
عنوان

مهندسی کامپیوتر

268 بازدید | 25 پست

به نظرتون مهندسی کامپیوتر ارزش خوندن داره می تونم از طریق این رشته به درامد برسم یا نه 

کسی تجربه ای داره یا اطرافیانتون کسی بوده این رشته رو بخونه ؟؟وضعشون الان چطوره

بزرگترین *درد و رنج*،،،درد و رنج تبدیل نشدن به کسی یه که توانایی شو داشتیم .....
من دارم میخونم رشته خوبیه بازار کارشم خیلی خوبه ولی بستگی به خودت داره که چقدر حرفه ای باشی

توی دانشگاه برنامه نویسی یاد میدن؟؟چون چند جا خودنم نوشته بودن چیزایی که توی دانشگاه درس میدن به درد نمی خوره باید بعدش اموزشگاه بری 

بعد میشه بگی چه رشته ای می خوندی و با کنکور رفتی یا بدون کنکور

بزرگترین *درد و رنج*،،،درد و رنج تبدیل نشدن به کسی یه که توانایی شو داشتیم .....

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

دایی من تا دکتری هوش مصنوعی شریف و پست دکتری الان داره بورس میشه 

درآمدش عالی 

اولین دلخوشی زندگیم💕مادرم💕پلان اول ؛ دیشب همه چیز به ‹ مو › رسید پلان دوم ؛ صبح معجزه شد و ‹ مو › پاره نشد ± دو ساعت بعد از معجزه ، مامانِ بی‌خبر از اتفاقات اخیر ، برای احوال پرسی زنگ زد و گفت : ‹ دیشب کلی دعات کردم💛'💎 ›دومین دلخوشی زندگیم💕 پدر و برادر جانم 💕 با قلب مهربونشون  و خوبی های بی منت 🌈🦋‌‌ سومین دلخوشی زندگیم اومدن مردی تو زندگیم که منو با تمام بچگیام بزرگ کرد 🌱و کنارش بدون هیچ ترسی خود واقعیمم🙃 .آدم امن زندگی من🫂❤️ می‌گفت هرچقدر دل‌چرکین باشم ازت ولی دوست‌داشتنت هنوزم به دریا وصله.💙 در دل و جان خانه کردی عاقبت ...❤️🌈 خدایا شکرت بابت همه چی 💛💛 
توی دانشگاه برنامه نویسی یاد میدن؟؟چون چند جا خودنم نوشته بودن چیزایی که توی دانشگاه درس میدن به درد ...

من بدون کنکور اومدم ازاد 

رشتمم برنامه نویسیه

یاد میدن ولی باید تمرین کنی 

کد زدن و همه چی یاد میدن 

من بدون کنکور اومدم ازاد رشتمم برنامه نویسیه یاد میدن ولی باید تمرین کنی کد زدن و همه چی یاد میدن

منم می خوام بدون کنکور ازاد برم 

می دونی معدل باید چند باشه که بتونم قبول شم 

بعد شما شهر خودت درس می خونی یا خوابگاهی

شهر خودمم معدل دیپلم من ۱۸ بود فک کنم هر چی باشی قبول کنن

مگه با معدل دیپلمه؟ با معدل نهایی های سال دوازدهم نیست مگه؟؟

منم معدلم دیپلمم ۱۸.۵۸ ولی معدل نهایی دوازدهمم ۱۲ و خورده ایه الان با کدوم معدل حساب  میشه؟

شهر خودمم معدل دیپلم من ۱۸ بود فک کنم هر چی باشی قبول کنن

بعد موقع انتخاب رشته خودتون انتخاب رشته کردین یا دادین مشاور؟

ببخشید من کلی سوال پرسیدم🥲

واقعا سردرگمم واقعا ببخشید اگه اذیت شدی

معدل دیپلم

عه چه خووووب من فک کردم طبق معدل نهایی های دوازدهمه 

من خودم تهرانم ولی دوتس دارم یه شهر دیگه قبول شم 

به نظرت بهتره همینجا درس بخونم یا موقع انتخاب رشته برمی ه شهر دیگه 

بیشتر به خاطر کیفیت درس دادن میگم

بعد موقع انتخاب رشته خودتون انتخاب رشته کردین یا دادین مشاور؟ببخشید من کلی سوال پرسیدم🥲واقعا سردرگم ...

نه عزیزم راحت باش 

من خودم علاقه داشتم انتخاب کردم 

رشته خوبیه واقعا بازار کارشم خوبه 

بین چی و چی موندی الان؟ 

نه عزیزم راحت باش من خودم علاقه داشتم انتخاب کردم رشته خوبیه واقعا بازار کارشم خوبه بین چی و چی موند ...

والا من یه سال پشت کنکور بودم می خواستم پرستاری بررم ولی امسالم به نظرم رتبه ام خوب نمیشه برای همین گفتم برم رشه بدون کنکور الان بین مهندسی کامپیوتر با مهندسی پزشکی موندم نمیدونم کدوم اینده بهتری داره که بتونم باهاش درامد داشته باشم

برو کافی نت مدارکتو ببر پیش ثبت نام کن تا اسمس بیاد به احتمال زیاد فکر میکنم قبولت کنن

نفهمیدم چطوری پیش ثبت نام کنم مگه مثل انتخاب رشته سراسری نیست؟زمان نداره که خودمون انتخاب رشته کنیم ؟