2777
2789

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

احترام متقابل رو از اول ازدواج داشته باشین

قهر کردن نداشته باشین مشکلاتتان رو حتما بگین ناراحت بشین از هم ولی قول بدین قهر کردن نداریم

چون به مرور تو سینه جمع میشه و بعداً سر ریز میشه

فحش ندین به هم به خانواده هاتون  هدف ها و خط قرمز هاتون رو تو خواستگاری بگین ببینین هدف هاتون یکی هس تو یه مسیر هس؟

دست بزن نداشته باشه تلاش کنه معتاد  نباشه  احترام بزاره محبت کنه وفادار باشه  به نیاز های زنش توجه کنه بی تفاوت و سرد و بی احساس و بی درک و هار ومعتاد نباشه خلاصه 

خانه دل تنگ غروبی خفه بود مثل امروز که تنگ است دلم پدرم گفت چراغ و شب از شب پر شد من به خود گفتم یک روز گذشت مادرم آه کشید زود بر خواهد گشتابری اهسته به چشمم لغزیدو سپس خوابم برد که گمان داشت که هست این همه درد در کمین دل آن کودک خرد ؟ آری آن روز چو می رفت کسیداشتم آمدنش را باورمن نمی دانستم معنی هرگز را تو چرا بازنگشتی دیگر ؟

استاتر قدت چنده ؟

خانه دل تنگ غروبی خفه بود مثل امروز که تنگ است دلم پدرم گفت چراغ و شب از شب پر شد من به خود گفتم یک روز گذشت مادرم آه کشید زود بر خواهد گشتابری اهسته به چشمم لغزیدو سپس خوابم برد که گمان داشت که هست این همه درد در کمین دل آن کودک خرد ؟ آری آن روز چو می رفت کسیداشتم آمدنش را باورمن نمی دانستم معنی هرگز را تو چرا بازنگشتی دیگر ؟