سولاردام مدیر استارتر عضویت: 1403/02/28 تعداد پست: 948 عنوان دندون درد تو بارداری 60 بازدید | 9 پست دندونم به شدت درد میکنهو توی ۷ ماه هستمچیکار کنم آروم شم چون فعلا دندون پزشکی نباید برم مامان ۴ تا دسته گل 1404/05/10 | 18:28 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
سولاردام مدیر استارتر عضویت: 1403/02/28 تعداد پست: 948 میخک بزار ضرر نداره چون باردارم؟ مامان ۴ تا دسته گل
سروپری عضویت: 1398/10/12 تعداد پست: 30638 چرا نباید بریمن رفتمخود عفونت برای جنین مضر هستاگر تهران هستی بیمارستان شهرام سر میدان فاطمی طبقه بالا کلا کار دندانپزشکی بارداری انجام میدادن اون موقع ها ای پرچمت ما را کفن، وطن!🇵🇸❤️🇮🇷
پندپارسی عضویت: 1403/02/10 تعداد پست: 4015 ضرر نداره چون باردارم؟ نه بی حس میکنه دندوناتو مگه درست نکردی؟خواهرمم مثل شما بود یسره میخک میزاشت
سولاردام مدیر استارتر عضویت: 1403/02/28 تعداد پست: 948 چرا نباید بریمن رفتمخود عفونت برای جنین مضر هستاگر تهران هستی بیمارستان شهرام سر میدان فاطمی طبقه با ... مرسی از راهنماییتونآخه دندونم عصب کشی میخواد فکر نکنم تو بارداری انجام بدن مامان ۴ تا دسته گل
سروپری عضویت: 1398/10/12 تعداد پست: 30638 مرسی از راهنماییتونآخه دندونم عصب کشی میخواد فکر نکنم تو بارداری انجام بدن به هر حال تخلیه عفونت و کاهش درد و یه کارایی که موقتی حالت رو خوب بکنه انجام میدن تا به امید خدا بعد زایمان یه رسیدگی کنیبه نظرم هفت ماهه بودم رفتم بعدش هم قبل واکسن دو ماهگی دخترم دوباره رفتم سراغ همون دندون ای پرچمت ما را کفن، وطن!🇵🇸❤️🇮🇷
سولاردام مدیر استارتر عضویت: 1403/02/28 تعداد پست: 948 نه بی حس میکنه دندوناتو مگه درست نکردی؟خواهرمم مثل شما بود یسره میخک میزاشت چند سال پیش پر کردمولی عکس که گرفتم عصب کشی نیاز داشتخواستم انجام بدم باردار بودمالانم تازیا داره اذیتم میکنه درد دارمفکر نمیکنم تو بارداری بشه عصب کشی کرد مامان ۴ تا دسته گل
پندپارسی عضویت: 1403/02/10 تعداد پست: 4015 چند سال پیش پر کردمولی عکس که گرفتم عصب کشی نیاز داشتخواستم انجام بدم باردار بودمالانم تازیا داره ا ... بنظرم با میخک سپری کن اگه دیدی اذیتی برو دکتر