2777
2789

بذارید منم‌تعریففف کنم

جونم براتون بگه که اون موقع من ۱۸ سالم بود

یه اکیپی توی شهر ما بودن که رویداد موسیقی برگزار میکردن و اعضای این اکیپ، از افرادی تشکیل میشد که توی سازی که مینواختن بی نهایت حرفه ای بودن

میومدن توی کافه سما ، گروهی هنر نمایی میکردن ، تهشم پولی که جمع میشد رو صرف هزینه بچه های سرطانی میکردن

منم که کلههه خر ، عشق موسیقی و کافه گردی

غیر ممکن بود جایی موسیقی زنده اجرا بشه و من نباشم😂

یه اقا پسری توی اون گروه بود که دف میزد و خیلی خیلیییی جنتلمننن بود...

ازونا پسراا بود که ادم دلش میخواست بهش بگه داداش تو اصلا غیر خندیدن کاره دیگه ای نکن لطفاااا بسکه مهربون و با ملاحظه بود؛ ازون خوش خنده هااا😂💔

یعنی یه چیزی میگم یه چیزی میشنوید

خلاصه که این مخ منو زد

منم پیگییییر ؛ دیدم نه بابا طرف ادم حسابیه!

بازیکن تیم ملی ، فیزیوتراپی پیوسته میخوند، موزیسین ، نقاش ، خوشتیییپ

خلاصه که یه سه ماه گذشتو من طاقت نیاوردممم، رفتم ب این بنده خدا اعتراف کردم که اقا ما شمارو خیلی دوست داریم😂💔

اینم خیلی محترمانه گفت من واقعا  هیچچچ چیزی غیر خودم و هدفم واسم مهم نیست، بودن با تو فقط وقتمو تلف میکنه ..

اولش بهم برخورد ولی کم کم تاااازه چشمم باز شد ک این ادم چقدررر پر تلااااشه

منم حسوووووود!

منم با خودم گفتم الا و بلا من باید از این خفن تر بشممم که اون التماسمو کنهه

از سگ کمترم همه تلاشمو نکنممم...

بگذریم‌.

خیلی ساله گذشته و من اصلا ای طرفو یادمم نبود

۴ ماه پیش تو فروشگاه رفاه من این بنده خدارو دیدم

خلاصه که یکم باهم حرف زدیم و من دیدم اَی دلِ غافل!

چقدر شخصیت و الگو برداری من از این پسره توی زندگیم تاثیر گذااااار بودههه!!

سازی رو یادم گرفتم که اون دوست داشته ، ورزشی رو ادامه دادم که اون توش قهرمان جهان شده بوده ، طرز رفتارم با ادما؛ مدل مکث کردن های وسط شعر خوندن هام و..!!

و چقدر این تغییر تدریجی بوده که حتی یه سر سوزن هم نفهمیدم که چقدرر شبیه الگوی قدیمیم شدم!

و جالب تر از اون اینکه اون موقع ها فکر میکردم اگر شبیه این پسره بشم دیگه هیچ ارزویی ندارمو کلی خفن میشممم😂💔ولی الان حتی تعداد ارزو هام از قبلم بیشتر شده....

خلاصه که همینه زندگی ، باید دووم اوردود

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پسر عمم بود،پسر عمم هست

😂😂

آمدیم فردایی نبود آمدیم واین آخرین شعرم بود ...آنوقت چه؟؟میخواهی همین قدر دور بمانی.. همین قدر غریب همین قدر محال !؟راه بیفت و برگرد ...به فردا اعتمادی نیست !!

منم پسر عممو دوست داشتمپپ

😂😂اینکه نه میدونه ،ن ب پشمش هس

آمدیم فردایی نبود آمدیم واین آخرین شعرم بود ...آنوقت چه؟؟میخواهی همین قدر دور بمانی.. همین قدر غریب همین قدر محال !؟راه بیفت و برگرد ...به فردا اعتمادی نیست !!