2777
2789

اخه بعضیاشون دیگه شورشو دراوردن

تو همین سایت دیدم یکی گفت فمینیستا میگن چون مرد باردار نمیشه پس زنم نباید بشه!

البته منم چیزی ازشون نمیدونم قضاوتشونم نمیکنم فقط چیزایی که شنیدمو گفتم

باز باران با ترانه   با گوهر های فراوان.  می خورد بر بام خانه  یادم آرد روز باران  گردش یک روز دیرین   خوب و شیرین   توی جنگل های گیلان   کودکی ده ساله بودم   نرم و نازک   چست و چابک   با دو پای کودکانه   می دویدم همچو آهو   می پریدم از سر جو   دور میگشتم ز خانه   می شنیدم از پرنده   از لب باد وزنده   داستان های نهانی   راز های زندگانی   برق چون شمشیر بران   پاره میکرد ابر ها را   تندر دیوانه غران   مشت میزد ابر ها را   جنگل از باد گریزان   چرخ ها میزد چو دریا   دانه های گرد باران   پهن میگشتند هرجا   بس گوارا بود باران   به چه زیبا بود باران   می شنیدم اندر این گوهر فشانی   رازهای جاودانی   بشنو از من کودک من   پیش چشم مرد فردا   زندگانی خواه تیره خواه روشن   هست زیبا   هست زیبا   هست زیبا

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

چون انقدر رادیکال فمنیست زیاد شده دیگ انسان میترسه از فمنیست ها من خودمم فمنیست هستم اما فمنیست اجتم ...

اصلا مرد ها هم میتونن فمنیست باشن فمنیست یعنی برابری حقوق نه برتری زن یا مرد

اخه بعضیاشون دیگه شورشو دراوردنتو همین سایت دیدم یکی گفت فمینیستا میگن چون مرد باردار نمیشه پس زنم ن ...

خب اون به خودش مربوطه نخواد بچه بیاره ولی خب زن بچه میاره مرد نه این ربطی به حقوق نداره

به نظرم فمنیست امروزی دنبال برابری حقوق زن و مرد نیست دنبال مشابه بودن حقوق زن و مرده

دقیقا منم طرفدار برابری حقوق نه فقط زن و مرد بلکه تمام انسان ها هستم 

اصن کیه که نباشه

ولی از نظر من برابری با تساوی فرق داره

باز باران با ترانه   با گوهر های فراوان.  می خورد بر بام خانه  یادم آرد روز باران  گردش یک روز دیرین   خوب و شیرین   توی جنگل های گیلان   کودکی ده ساله بودم   نرم و نازک   چست و چابک   با دو پای کودکانه   می دویدم همچو آهو   می پریدم از سر جو   دور میگشتم ز خانه   می شنیدم از پرنده   از لب باد وزنده   داستان های نهانی   راز های زندگانی   برق چون شمشیر بران   پاره میکرد ابر ها را   تندر دیوانه غران   مشت میزد ابر ها را   جنگل از باد گریزان   چرخ ها میزد چو دریا   دانه های گرد باران   پهن میگشتند هرجا   بس گوارا بود باران   به چه زیبا بود باران   می شنیدم اندر این گوهر فشانی   رازهای جاودانی   بشنو از من کودک من   پیش چشم مرد فردا   زندگانی خواه تیره خواه روشن   هست زیبا   هست زیبا   هست زیبا
اصلا مرد ها هم میتونن فمنیست باشن فمنیست یعنی برابری حقوق نه برتری زن یا مرد

دقیقا 

اما یسریا یه کتاب نخوندن دربارش بعد میان نظرهای غلط میدن و نتیجش میشه این 

دعا کنید برام🩷 

خب اون به خودش مربوطه نخواد بچه بیاره ولی خب زن بچه میاره مرد نه این ربطی به حقوق نداره

میگم. منم دورادور یه همچین چیزایی شنیدم. نمیدونم راسته یا نه.

عجیب شدن کلا آدما

خیلی  

دقیقا منم طرفدار برابری حقوق نه فقط زن و مرد بلکه تمام انسان ها هستم اصن کیه که نباشهولی از نظر من ب ...

دقیقا منم موافق برابری حقوقم ولی با مشابه بودن حقوق مشکل دارم.

این که بخوای به دو جنس مخالف حقوق مشابه قائل بشی عین بی عدالتیه😞

مطمئن باش که مهرت نرود از دل من_____مگر آن روز که در خاک شود منزل من

یعنی چی

یعنی اینکه فمنیست میگه حقوق اجتماعی زن و مرد برابر 

اما چیزی که به اشتباه جا افتاده میگه همهههه چی زن و مرد برابر 

از زور و قدرت جسمی بگیر تا تهش 

در صورتی که مردان بدلیل بس.ضه هاشون همیشه هورمون تستوسترون ترشح میشه توی بدنشون و همیشه انرژیشون بیشتر و زورشونم بیشتره این در صورتی هست که توی زنان فقط پنج روز در ماه این هورمون وجود داره و قطعا اون انرژی بدنی  مرد رو نداره 

دعا کنید برام🩷