2777
2789
عنوان

😂😂😂

121 بازدید | 10 پست

ی پست اینستا بود نوشته بود اتفاقا ببالید که هرجایی نمیرید باهرکسی نمیشینید پا نمیشید 

هرچیزی نمیخورید

وفادارید

با یک نفرید

بعد اون همکلاسی دبیرستانم که گل میکشه و شیشه هرشبم پارتیه

هر چن ماهم با یکیه مشروبم پایه ثابت مهمونیاشه لایک و کامنت گذاشته😂😂

البته به من ربطی نداره ولی خب خیلی باید ادم رو داشته باشه

خدایا لطفا مامان بابام دلشون شاد باشه و همیشه چشماشونو ببوسم🫀❤️

بیخیال

یک روز می آیی ک من دیگر دچارت نیستم........ازصبرویرانم ولی،چشم انتظارت نیستم.........یک روز می آیی ک من ن عقل دارم ن جنون..............ن شک ب چیزی ن یقین مست و خمارت نیستم.........شب زنده داری میکنی،تاصبح زاری میکنی........تو بی قراری میکنی،من بی قرارت نیستم......پاییز تو سرمیرسد قدری زمستانی و بعد.......گل می دهی،نو میشوی،من در بهارت نیستم.......🫵🫵🫵🫵

شاید برعکس خونده، هر جا میرید، هر چی میخورید و.. 

بسوز ای سعی باطل، پرچم ایران 🇮🇷 نمی سوزد ☆ نمی دانی مگر در شعله ها، ایمان نمی سوزد ؟ ☆ گمان بردی که این بار، این حکایت فرق خواهد کرد؟ ☆ خدا فرعون را یکبار دیگر غرق خواهد کرد... ☆ مرگ بر آمریکا، مرگ بر اسرائیل ✊🏻ما مثل هم نیستیم، ما از نسل حیدر کراریم♡شجاع و نترس♡وارث حیدر خیبر شکنیم♡نوبت ماست در از جا بکنیم. خیبر، خیبر یا صهیون👊🏻

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شاید برعکس خونده، هر جا میرید، هر چی میخورید و..

نه بابا

همیشه ادعای مریم مقدس بودن داره

رو نیست سنگ پای قزوینه 

هم فرشته اولا بولرم و هم شیطان،  بستگیسی وار من ایشیخ لیخ اولاسان یا گئجلیخ:)              کنکوری ۱۴۰۷ 😍عاشق رشته تجربیم 😊ولی الان شکست بدی خوردم از تجربی🤧میام سایت به دوستام سر میزنم این تنها تفریح من در این روزاست 🙇🏻‍♀اخلاق و رفتارم تو سایت با واقعیتم خیلی فرق داره و در واقعیت خیلی آرومم و کم حرف🤷🏻‍♀ هر وقت خسته شم و ناراحت فقط گوش کردن آهنگ آرومم میکنه🥺یه دختر ترکم و به ترک بودنم افتخار میکنم.😍طرفدار تیم تراکتور هستم طرفدار تیم تراکتور بودن دلیه مهم نیست ببازیم یا ببریم چون که تراکتور همیشه برای ما قهرمانه💓‌.‌.اِصالَتَم اِفتخارمه' 𝑻𝑶𝑹𝑲❤️‍🔥🤟🏻🐺

داره تو ظاهر حفظ ابرو میکنه😂

😂خندم میگیره انقد مدل پستارو میبینم لایک کرده

نه باباهمیشه ادعای مریم مقدس بودن داره

الان دنیا برعکس شده  ادمایی مثل دوستت که تقیدی به اخلاقیات ندارن و بعضا بهش افتخارم میکنن وتوجیهشم میکنن  ، کم مونده فقط که ادعای پیغمبری کنن !

تو افتادنی نیستی حتی به طوفان های سخت 🇮🇷💕 ✍تفاوت سپاه امام حسین(ع) و عمر بن سعد در نماز و روزه و احکام نبود! 👈در پیروی از " ولایت " بود!..اطاعت از ولی فقیه آزمون قبل از ظهور است ... سعی تان بیهوده باد ✌🤲

الان دنیا برعکس شده ادمایی مثل دوستت که تقیدی به اخلاقیات ندارن و بعضا بهش افتخارم میکنن وتوجیهشم م ...

دقیقا 

حالا مشروب که چیزی نیست همه میخورن

پارتی هم خب جوونیم تفریحی نداریم

دوس پسرم که باید تجربه بشه برا ازدواج

اوکیه کاملا از نظرشون