2777
2789
عنوان

کمکککککک تروخدا

424 بازدید | 67 پست

بچه ها من یه خریتی کردم میدونمم کارم اشتباه بودا

با پسری رفتم تو رابطه که اولش خوب بود بعد هی میگفت بیا بریم خونه!

گفتم نمیخای منو که اینو میگی‌کی وقتی ادمو میخاد قرار اولو خونه میذاره، یجوری دست کاری روانیم کرد و به خوردم داد که من عقب موندم

اصلا وقتی غر میزدم محل نمیدی بمن بعد هر وقت نیاز داری یادم میوفتی کلا میپیچوند

اصل داستان اینه یکاری کرد چون بهش وابسته بودم خوده خاک تو سرم با دست خودم واسش کلی عکس و فسلم ناجور دادم

صبح پیام داد که پدر و مادرت بدبختن که تو دخترشونی دختره ج.نده ای هستیو بدنتو به نمایش گذاشتی، درصورتی که بهمم میگف تو دوست دخترمی با خوده من هرکاری کنیم اشکال نداره فقط مهم اینه هرز نپری

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

کات کن باهاش و سعی کن تو لج نندازی فقط کات کن 

امیدوارم لااقل عکسارو زمانداری چیزی فرستاده باشی که بعد دیدن خود به خود پاک شه 

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

کات کن باهاش و سعی کن تو لج نندازی فقط کات کن امیدوارم لااقل عکسارو زمانداری چیزی فرستاده باشی که بع ...

د اخه زمان دار بوده، ولی انقدری بی ذات بوده با گوشی دوستش از روشون عکس گرفتن

عزیز دلم بلاخره شما گول خوردی و این جدیدا تو جامع ما زیاد شده که پسرا به هر روشی دخترا رو گول میزنن 

ولی خب وقتی بخودت ارزش بدی و دنبال دوست پسرت نری و خودتو بگیری مطمئن باش اون میاد سمت تو 

وقتی خیلی خودتو میگیری و ارزش میدی بخودت زیاد محل نمیدی براشون جذاب میشی و اونا نمیتونن هر چیزی رو درخواست کنن از شما 

دیگه بیشتر از این نمی‌دونم چی بگم