2821
2789

😒😒😒😒😒😒😒اصلا ربطی ب این علائم نداره دلتو خوش نکن بعدیهو عوض بشه ناراحت بشی هرچی باشه دعاکن تنش سالم باشه از16هفته ب بعدمیفهمی چیه خوب نیست الان تو فکراین باشی پسره وبعددختربشه روحیت خراب میشه

میشه برام ی صلوات بفرستی بدجور نیازدارم🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏

یعنی الان از روی سینه هات بگیم ک بچت چیه؟ خب همه خانوما وقتی باردار میشن درد یا سفت شدن سینه رو دارن 😃

صدا میکنم ” تو ” را! این ” جانی ” که میگویی، جانم را میگیرد! نزن این حرف ها را! دل من جنبه ندارد...

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

دوقلوئه یکی دختر یکی پسر

خیالت راحت یکی پسر رو داری حتما برو پزشو بدهبده حالا

میشه یه صلوات واسه خوب شدن بابام بفرستید؟ بدجوری بهش احتیاج دارم. ❤❤❤❤❤❤❤❤❤حس عجیبیه وقتی داری به آخرای سومین دهه زندگیت نزدیک میشی و یهو میبینی وای چقد داره دیر میشه واسه زندگی... یهو میبینی دیگه از اون خوابای طولانی تا کله ظهر خبری نیست... یهو میبینی آرزوهات چقد عوض شدن... یهو باخودت میگی نکنه دنیا تموم بشه و من هنوز به آرزوهام نرسیده باشم... همه ثانیه ها برات ارزشمند میشن..تازه بیدار شدم دعا کن چشامو نبندم... میخوام این راهو تا تهش برم... میخوام یه روز بگم به خودم که دیدی تونستی..  
نه اخه اطرافیانم اینجوری نبودن امروز خواهرشوهرم گفت منم سرپسرم اینجوری بودم نه دخترم هرچی باشه مهم ن ...

اصن زایمان اول و دومم با هم فرق داره چه برسه به بدن با بدن

هوا خواه توام جانــ❤ــا و می‌دانم که می‌دانی
سربه سرم میذاری

اره قربونت

میشه یه صلوات واسه خوب شدن بابام بفرستید؟ بدجوری بهش احتیاج دارم. ❤❤❤❤❤❤❤❤❤حس عجیبیه وقتی داری به آخرای سومین دهه زندگیت نزدیک میشی و یهو میبینی وای چقد داره دیر میشه واسه زندگی... یهو میبینی دیگه از اون خوابای طولانی تا کله ظهر خبری نیست... یهو میبینی آرزوهات چقد عوض شدن... یهو باخودت میگی نکنه دنیا تموم بشه و من هنوز به آرزوهام نرسیده باشم... همه ثانیه ها برات ارزشمند میشن..تازه بیدار شدم دعا کن چشامو نبندم... میخوام این راهو تا تهش برم... میخوام یه روز بگم به خودم که دیدی تونستی..