2777
2789
عنوان

کار مجازی😭

67 بازدید | 12 پست

دنبال یه کاریم بدون سرمایه. زبانم خیلی خوبه ولی نمیدونم چطوری کار ترجمه پیدا کنم. 

۱۹ سالمه میخوام دیگه دستم تو جیب خودم باشه از بابام پول نخوام. دانشگاهم شهریه اش سنگینه

کمک از چت جی بی تی🤝

لعنت به من اگه یه بار دیگه چه آفلاین و چه آنلاین بیام این سایت یعنی فحش زشتِ زشتتت به من اگر دیگه بیام این سایت اگر منو دیدید ک نمی بینید دیگه فحش زشت بدیددد

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

چرت و پرت میگههه

یه سری سایتای فریلنسری هستن 

لعنت به من اگه یه بار دیگه چه آفلاین و چه آنلاین بیام این سایت یعنی فحش زشتِ زشتتت به من اگر دیگه بیام این سایت اگر منو دیدید ک نمی بینید دیگه فحش زشت بدیددد

ارههههه:)))

منم آرمی /استی و تهکوک بلیور هستم

منم آرمی /استی و تهکوک بلیور هستم

منم آرمی هستم یکم ولی خب بیشتر استری کیدز استن میکنم دیگه

ایدل مورد علاقم تو کل کیپاپ جیهوپه 

و بله منم تهکوکر هستم. و بسی مینسونگ شیپ میکنم

منم آرمی هستم یکم ولی خب بیشتر استری کیدز استن میکنم دیگهایدل مورد علاقم تو کل کیپاپ جیهوپه و بله من ...

من اکثر گروها رو استن میکنم ب جز یکی دو تا 

ولی بیشتر BTS 

از بین ممبرای بی تی اس کسی رو نمیتونم انتخاب کنم پس اوتی سون ام 

و استری کیدز هم  مینهووو بایس ام 

همه شیپای اسکیز قشنگههه

و با تهکوک هم که زندگی میکنم 😂

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز