2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام عزیزم . نوشته هات رو خوندم کلی انگیزه گرفتم و از عمل منصرف شدم درخواست دادم قبول کن

خواستم بگم انگار تو تاپیک. هام بودی قبلا

التماس دعا برای یه جوون😭 خانوما برای نیت قلبم دعا کنید حاجت بگیرم به همه اعضای اینجا کمک میکنم قول میدم به خدا....

سلام عزیزم . نوشته هات رو خوندم کلی انگیزه گرفتم و از عمل منصرف شدم درخواست دادم قبول کن

عزیزم درخواستی نیومده

التماس دعا برای یه جوون😭 خانوما برای نیت قلبم دعا کنید حاجت بگیرم به همه اعضای اینجا کمک میکنم قول میدم به خدا....

بله تاپیکت رو دیدم ولی به نتیجه ای نرسیدم . چه ورزش هایی انجام دادین؟ میشه بگین؟

اول بگو ببینم چند وقته ورزش میکنی بعد چجور ورزشی 

بعد اراده میخواد ها 

بگو منم بگم

یادبده مسلمون 😂

چشم😂

با یه دستمال کاغذی نوک دماغت بگیر محکم رو به بالا بکش بعد با دهن باز محکم بلخند بزن با ۵۰ بشمار تو دلت بعد ول کن حدود نیم ساعت روزی انجام بده یک هفته بعد کم کم نیم رخ نگاه کنی تغییر حس میکنی سر بالا میشه کم کم 

ولی حدود دوماه بعد تغییر قشنگ معلومه تا یکسال انجام بدی قشنگ سربالا میشه 

باید اراده کنی انجام بدی خسته نشی ول کنی زود 

بعد شب ها انجام بده چون تا ۱۰ دقیقه بعد دماغت قرمزه کسی متوجه نشه زیاد!

دوهفته . زدم گوگل ولی بینی‌م تغییری نکرده

وروش های گوگل تاثیر کمی دارن چون اروم هستن تو باید بینی درد بگیره تا زودتر تاثیر بذاره پست قبل توضیح دادم یک ماه اون انجام بده نتیجه رو بیا بهم بگو حتما نتیجه داره