2777
2789
عنوان

زگیل تناسلی

| مشاهده متن کامل بحث + 747 بازدید | 81 پست

عزیزم چه خوب که این اطلاعات رو داری و داری درمان میشی

منم یه مدت عفونت دارم و در حال درمان 

دکترم میگفت برو یه تست اچ پی وی هم بده 

دارم دق میکنم 

آخه من که جز همسرم با کسی نبودم 

به اونم اعتماد دارم😥

لایک ها رو رُند میکنم🤭

خیلی خوب فهمیدی داخل رابطه ها وازدواجا چه خبره ایول بهت

من به شخصه خودم ازدواج کردم و زندگیم عالیه ، همسرم خیلی خوبه ، سختیای خودشو داره اما زندگی انسان اصولاً بحر همین موضوعه

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

عزیزم چه خوب که این اطلاعات رو داری و داری درمان میشیمنم یه مدت عفونت دارم و در حال درمان دکترم میگف ...

سعی کن بیمارستان دولتی پیدا کنی که ارزون تر بشه بعدم این چه حرفیه گلم کسایی که اطلاعات کمی دارن اینو میگن 

من خودم با همسرم فقط رابطه دارم 

من گرفتم ولی اون نداره 

دکتر گفت نشین بگو از کجا گرفتم دنبال درمان باش چون مهم ترین نقطه‌ بدن زن رحمشه 

من خودم رفتار پر خطر زیاد داشتم 

محل کارم توالت فرنگی داشت و گاها که مجبور بودم استفاده میکردم ، مربی شنا بودم و مرتب استخر بودم 

الان می‌دونم به جز شوهرم رابطه ای نداشتم ، اونم نداره که بگم اون گرفته به من انتقال داره 

معلوم نیست از کجا گرفتم 

و این برای خیلیا اتفاق افتاده

سعی کن بیمارستان دولتی پیدا کنی که ارزون تر بشه بعدم این چه حرفیه گلم کسایی که اطلاعات کمی دارن اینو ...

چه جوری فهمیدی همسرتون نداره؟ 

چه آزمایشی هست 

یا واسه اونا هم نمونه میگیرن؟ 

لایک ها رو رُند میکنم🤭

پس از کجا زگیل گرفتی😐

من برای آزمایش عقدم‌ رفتم دکتر زنان 

معاینه پرده بکارت 

بعد از یه ماه بدنم شروع به عفونت کرد 

بعد از دو ماه کم کم دونه ریخت بیرون 

آزمایش دادم مثبت شد 

حالا نمیدونم از استخر گرفتم ، مطب دکتر زنان یا سرویس بهداشتی عمومی 

چه جوری فهمیدی همسرتون نداره؟ چه آزمایشی هست یا واسه اونا هم نمونه میگیرن؟

اون هیچ علائمی نداره 

دکتر معاینه کرد گفت ایشون مبتلا نیست فقط بهمون گفت رابطه جنسی رو  تا بهبود کامل قطع کنید 

که خیلیم تأثیر داشت 

هم تو روند سریع درمان من هم اون مبتلا نشد

پس از کجا زگیل گرفتی😐

هیچ وقت با دانش کم خودت دیگران رو قضاوت نکن

(من این مشکل رو ندارم)

پیام نوشتاری با صحبت کلامی فرق داری اگه منظورم رو متوجه نشدی ازم بپرس من نه حسودی زندگی کسی رو میکنم نه بد کسی رو میخوام من به اندازه ی کافی خوشبخت و راضیم الحمدلله اگه چیزی بهت بگم برای راهنمایی هست نه تحمیل کردن در نهایت تصمیم گیرنده خودتی من برات نور آرزو میکنم تا دنیای اطرافم نورانی بشه.  این که بدون اینکه منو بشناسی از من و طرز فکرم بدت میاد مشکل تو هست نه من نمیدونم از چی آسیب دیدی که داری زخم خودت رو با درد دارن به من مرحم میکنی اما مطمئن باش تا زخم خودت رو درمان نکنی همیشه آسیب خواهی دید این چرخه تا درمان شدنت ادامه داره پس فکر درمان خودت باش نه آسیب زدن به دیگران 🇸🇦🇮🇷🇪🇬به لطف خدا ایرانی و مسلمانم ایران قطعه ای از بهشت با مردمی با قلبهای نرمالو🥰🥰اگه یه مادر پشت دخترش باشه هیچ کسی هیچ مردی هیچ مردی حتی پدرش نمیتونه به اون دختر ظلم کنه اگه دختری با وجود استعداد و توانی که داره نتونسته بدرخشه علتش فقط مادرش بوده که خوشی رو برای دخترش نخواسته چرا ؟؟؟ چون مگه گذاشتن من انجام بدم مگه من تونستم به خواسته ام برسم مگه من انسان نبودم و شروع میکنه به جنگیدن با دختری که خودش سختیش رو کشیده و ریشه ی دشمنی و زنان علیه زنان اینجاست لطفا به این چرخه پایان بدید.

هیچ وقت با دانش کم خودت دیگران رو قضاوت نکن(من این مشکل رو ندارم)

منم دکتر زنان میرم ازاون پرسیدم دانشم کم نیس اطلاعاتم از دکتر گرفتم 

زندگی شبیه لیسیدن عسل از لبه ی تیغه

هیچ وقت با دانش کم خودت دیگران رو قضاوت نکن(من این مشکل رو ندارم)

من به اینطور آدما حق میدم ببین این به مسئله ای هست که تا خدایی نکرده دگیرش نشی نمیری راجبش تحقیق کنی و همه چیزو بفهمی چون میگی من که نمی‌گیرم 

اون هیچ علائمی نداره دکتر معاینه کرد گفت ایشون مبتلا نیست فقط بهمون گفت رابطه جنسی رو تا بهبود کامل ...

آهان پس فقط با معاینه بود 

حتما واسه اینکه ببینه ضایعه داره یا نه

لایک ها رو رُند میکنم🤭

منم دکتر زنان میرم ازاون پرسیدم دانشم کم نیس اطلاعاتم از دکتر گرفتم

شما دکتر زنان میری

من دکتر کنارم زندگی میکنه اونم یه دکتر بین المللی

اینکه میگید اونی که میگه رابطه نداشتم از جای دیگه گرفتم روش نشده بگه درست نیست قضاوت و حتی تهمت هست

گاهی بیماری از جایی که نمیدونی کجا میاد

پیام نوشتاری با صحبت کلامی فرق داری اگه منظورم رو متوجه نشدی ازم بپرس من نه حسودی زندگی کسی رو میکنم نه بد کسی رو میخوام من به اندازه ی کافی خوشبخت و راضیم الحمدلله اگه چیزی بهت بگم برای راهنمایی هست نه تحمیل کردن در نهایت تصمیم گیرنده خودتی من برات نور آرزو میکنم تا دنیای اطرافم نورانی بشه.  این که بدون اینکه منو بشناسی از من و طرز فکرم بدت میاد مشکل تو هست نه من نمیدونم از چی آسیب دیدی که داری زخم خودت رو با درد دارن به من مرحم میکنی اما مطمئن باش تا زخم خودت رو درمان نکنی همیشه آسیب خواهی دید این چرخه تا درمان شدنت ادامه داره پس فکر درمان خودت باش نه آسیب زدن به دیگران 🇸🇦🇮🇷🇪🇬به لطف خدا ایرانی و مسلمانم ایران قطعه ای از بهشت با مردمی با قلبهای نرمالو🥰🥰اگه یه مادر پشت دخترش باشه هیچ کسی هیچ مردی هیچ مردی حتی پدرش نمیتونه به اون دختر ظلم کنه اگه دختری با وجود استعداد و توانی که داره نتونسته بدرخشه علتش فقط مادرش بوده که خوشی رو برای دخترش نخواسته چرا ؟؟؟ چون مگه گذاشتن من انجام بدم مگه من تونستم به خواسته ام برسم مگه من انسان نبودم و شروع میکنه به جنگیدن با دختری که خودش سختیش رو کشیده و ریشه ی دشمنی و زنان علیه زنان اینجاست لطفا به این چرخه پایان بدید.