سلام دوستانی که مبتلا هستند
اصلا نترسید
من خیلی ترس داشتم و خیلی تحقیق کردم و نزدیک 100 میلیون هزینه کردم تا همه چیزو در مورد این بیماری بفهمم و بهترین دکتر ها رو رفتم ولی اگه شما از تجربیات من استفاده کنید به راحتی با هزینه کم دفع میکنید
دو نوع 52 و 16 رو داشتم دوتا پر خطر 52 رو دفع کردم دکتر گفته 16 هم به زودی دفع میشه
استرس بد ترین چیزه
چون خودم داشتم میدونم چه حس بدیه
فقط زائده ها رو با کرایو یا لیزر رفع کنید ، لیزر بهتره اگه هر دوتا رو همزمان براتون بزنن که خیلی عالیه من اول لیزر کردم همون لحظه بعدش برام کرایو کرد
نکته بعد سالم خواری هست چیپس و پفک و نودل و ماکارونی و کلا سعی کنید چیزایی شرکتی اصلا نخورید
ورزش کنید خصوصا دویدن و پیاده روی
قلیون ، سیگار ، مشروب به شدت دوری کنید
من مصرف میکردم اما از زمانی که دکتر گفت دیگه حتی دوستان و خانواده هم که میکشیدن سعی میکردم در معرض دود نباشم
سیستم ایمنی رو قوی کنید با هر روشی /قرص ویتامین d حتما مصرف بشه حداقل هفته ای یک بار
تو خوردن قرص های شیمیایی حتما حتما دقت کنید آنزیم های کبدتون به هم نریزه
اصلا از این پکیج های گانودرما و این چیزایی که تو اینستا میفروشند استفاده نکنید چون دکتری که دکتر باشه دنبال فروختن محصول به شما نیست !!! بهتون میگه چی خوبه چی بد شما از هر جا دوست داشته باشی میتونی خودت تهیه کنی.
بیشتر نمیتونم اینجا توضیح بده کسی مبتلا هست پیام بده اگه خاست با خودم اگه نه شماره دکتر میدم بهش مشاوره بده دکتری که من باهاش مشاور گرفتم عالی بود هزینه زیاد نمیگیره ، هم رژیم میده هم قرص هم مشاوره و کمک میکنه شیراز هست اما شهر های دیگه هم آنلاین ویزیت میکنه فقط برای کرایو و لیزر باید تو شهر خودتون مرکز پیدا کنید
اسم دکتر رو چون تبلیغ میشه نمیگم هر کی خاست پیام بده تا توضیح بدم