2821
2789
عنوان

زگیل تناسلی

728 بازدید | 81 پست

سلام دوستانی که مبتلا هستند

اصلا نترسید 

من خیلی ترس داشتم و خیلی تحقیق کردم و نزدیک 100 میلیون هزینه کردم تا همه چیزو در مورد این بیماری بفهمم و بهترین دکتر ها رو رفتم  ولی اگه شما از تجربیات من استفاده کنید به راحتی با هزینه کم دفع میکنید 

دو نوع 52 و 16 رو داشتم دوتا پر خطر 52 رو دفع کردم دکتر گفته 16 هم به زودی دفع میشه 

استرس بد ترین چیزه 

چون خودم داشتم می‌دونم چه حس بدیه 

فقط زائده ها رو با کرایو یا لیزر رفع کنید ، لیزر بهتره اگه هر دوتا رو همزمان براتون بزنن که خیلی عالیه من اول لیزر کردم همون لحظه بعدش برام کرایو کرد 

نکته بعد سالم خواری هست چیپس و پفک و نودل و ماکارونی و کلا سعی کنید چیزایی شرکتی اصلا نخورید

ورزش کنید خصوصا دویدن و پیاده روی

قلیون ، سیگار ، مشروب به شدت دوری کنید 

من مصرف میکردم اما از زمانی که دکتر گفت دیگه حتی دوستان و خانواده هم که می‌کشیدن سعی میکردم در معرض دود نباشم 

سیستم ایمنی رو قوی کنید با هر روشی /قرص ویتامین d حتما مصرف بشه حداقل هفته ای یک بار 

تو خوردن قرص های شیمیایی حتما حتما دقت کنید آنزیم های کبدتون به هم نریزه 

اصلا از این پکیج های گانودرما و این چیزایی که تو اینستا می‌فروشند استفاده نکنید چون دکتری که دکتر باشه دنبال فروختن محصول به شما نیست !!! بهتون میگه چی خوبه چی بد شما از هر جا دوست داشته باشی میتونی خودت تهیه کنی.

بیشتر نمیتونم اینجا توضیح بده کسی مبتلا هست پیام بده اگه خاست با خودم اگه نه شماره دکتر میدم بهش مشاوره بده دکتری که من باهاش مشاور گرفتم عالی بود هزینه زیاد نمیگیره ، هم رژیم میده هم قرص هم مشاوره و کمک می‌کنه شیراز هست اما شهر های دیگه هم آنلاین ویزیت می‌کنه فقط برای کرایو و لیزر باید تو شهر خودتون مرکز پیدا کنید 

اسم دکتر رو چون تبلیغ میشه نمیگم هر کی خاست پیام بده تا توضیح بدم 

راهای انتقالش چیه

توجهتوجهدرخواست دوستی پذیرفته نمیشود 💍من بیشتر از "عاشق شدن در یک نگاه"به" از چشم افتادن در یک حرکت"اعتقاد دارم! ......من به دستان خدا خیره شدم معجزه کرد...... یه دورانیم از زندگیت هست که واسه یه مدت حالت خوب نیست؛ ولی وقتی ازت می پرسن خوبی؟ دیگه روت نمیشه بگی نه. خجالت می کشی می شینی می شماری می گی خب، اون بار گفتم نه، دیشبم گفتم نه، امروز باید بگم خوبم ......یکی از بدترین دردا اینه که، سرت به سنگی بخوره، که قبلا به سینه ات میزدی .......دلم یه خبر میخواد که هی بخونمش و هی باورم نشه ......بدترین کاری که با یه ادم میتونید بکنید اینه که ارزو کنه هیچ وقت شمارو نمیشناخت.حاضره کل خاطرات خوبشم باهات بده بره اما تو براش فقط یه غریبه باشی ......

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

متاسفانه منو همسرم هم به این بیماری مبتلا شده بودیم خیلی دکتر رفتیم همه میگفتن فریز کنید خوب نمیشد ولی درنهایت یه خانمی به اسم خانم حسینی کمکمون کرد الان خداروشکر آزمایشاتمون بعد دوره درمان کامل منفی شد

🔻یادداشت 🔻                                           آنهایی که موهای صاف دارند فر می‌زنند و آنها كه موی فر دارند موی‌شان را صاف می‌كنند ...عده‌ای آرزو دارند خارج بروند و آنها كه خارج هستند برای وطن دلشان لك زده و ترانه‌ها می‌سُرايند...مجردها می‌خواهند ازدواج کنند متأهل‌ها می‌خواهند مجرد باشند! عده‌ای با قرص و دارو از بارداری جلوگيری می‌كنند و عده‌ای ديگر با قرص و دارو میخواهند باردار شوند!لاغرها آرزو ﺩﺍﺭﻧﺪ چاق بشوندو چاق‌ها همواره حسرت لاغری را می‌كشند شاغلان از شغلشان می‌نالند بیکارها دنبال همان شغلند فقرا حسرت ثروتمندان را می‌خورند ثروتمندان دغدغه‌ی نداشتن صفا و خون‌گرمیِ فقرا دارند؛ افراد مشهور از چشم مردم قایم می‌شوند مردم عادی می‌خواهند مشهور شده و دیده شوند! سیاه‌پوستان دوست دارند سفیدپوست شوند و سفیدپوستان خود را برنزه می‌کنند ...و هیچ‌کس نمی‌داند تنها فرمول خوشحالی این است: "قدر داشته‌هایت را بدان و از آنها لذت ببر"متاسفانه لذت بردن از زندگی رو یادمون ندادند  موقع کار به تفریح و استراحت فکر میکنیم و موقع استراحت به کار فکر می‌کنیم از گرما مینالیم و سرما فرار میکنیم در جمع از شلوغی کلافه میشیم و در خلوت از تنهایی بغض می‌کنیم تمام هفته منتظر رسیدن روز هستیم و آخر هفته هم بی حوصلگیمون تقصیر غروب جمعه است و بس ،همیشه در انتظار به پایان رسیدن روزهایی هستیم که بهترین روزهای زندگیمون هستند مدرسه دانشگاه کار حتی در سفر همواره به مقصد می‌اندیشیم بدون لذت از مسیر غافل از اینکه زندگی همون لحظاتی بود که می‌خواستیم بگذرم  . قانونهای ذهنی می‌گویند خوشبختی یعنی "رضایت"، شکرگزاری؛مهم نیست چه داشته باشی یا چقدر، مهم این است که از همانی که داری راضی و شکرگزار باشى ...آنوقت ”خوشبختی❤️ ...!                                                                                  

متاسفانه منو همسرم هم به این بیماری مبتلا شده بودیم خیلی دکتر رفتیم همه میگفتن فریز کنید...

شمارشونو دارید؟

توجهتوجهدرخواست دوستی پذیرفته نمیشود 💍من بیشتر از "عاشق شدن در یک نگاه"به" از چشم افتادن در یک حرکت"اعتقاد دارم! ......من به دستان خدا خیره شدم معجزه کرد...... یه دورانیم از زندگیت هست که واسه یه مدت حالت خوب نیست؛ ولی وقتی ازت می پرسن خوبی؟ دیگه روت نمیشه بگی نه. خجالت می کشی می شینی می شماری می گی خب، اون بار گفتم نه، دیشبم گفتم نه، امروز باید بگم خوبم ......یکی از بدترین دردا اینه که، سرت به سنگی بخوره، که قبلا به سینه ات میزدی .......دلم یه خبر میخواد که هی بخونمش و هی باورم نشه ......بدترین کاری که با یه ادم میتونید بکنید اینه که ارزو کنه هیچ وقت شمارو نمیشناخت.حاضره کل خاطرات خوبشم باهات بده بره اما تو براش فقط یه غریبه باشی ......

راهای انتقالش چیه

رابطه جنسی ، استخر ، لوازم بهداشتی آلوده 

یه مدت میگفتن فقط رابطه جنسیه ولی دکتری که من پیشش میرفتم کیس ۷-۸ ساله داشت که از استخر گرفته بود 

شمارشونو دارین

بله این شماره تماسشون : 09924405595
آیدی روبیکا   @DrHosen
آیدی ایتا @Clinicroyal20
اینم پیج اینستاشون

🔻یادداشت 🔻                                           آنهایی که موهای صاف دارند فر می‌زنند و آنها كه موی فر دارند موی‌شان را صاف می‌كنند ...عده‌ای آرزو دارند خارج بروند و آنها كه خارج هستند برای وطن دلشان لك زده و ترانه‌ها می‌سُرايند...مجردها می‌خواهند ازدواج کنند متأهل‌ها می‌خواهند مجرد باشند! عده‌ای با قرص و دارو از بارداری جلوگيری می‌كنند و عده‌ای ديگر با قرص و دارو میخواهند باردار شوند!لاغرها آرزو ﺩﺍﺭﻧﺪ چاق بشوندو چاق‌ها همواره حسرت لاغری را می‌كشند شاغلان از شغلشان می‌نالند بیکارها دنبال همان شغلند فقرا حسرت ثروتمندان را می‌خورند ثروتمندان دغدغه‌ی نداشتن صفا و خون‌گرمیِ فقرا دارند؛ افراد مشهور از چشم مردم قایم می‌شوند مردم عادی می‌خواهند مشهور شده و دیده شوند! سیاه‌پوستان دوست دارند سفیدپوست شوند و سفیدپوستان خود را برنزه می‌کنند ...و هیچ‌کس نمی‌داند تنها فرمول خوشحالی این است: "قدر داشته‌هایت را بدان و از آنها لذت ببر"متاسفانه لذت بردن از زندگی رو یادمون ندادند  موقع کار به تفریح و استراحت فکر میکنیم و موقع استراحت به کار فکر می‌کنیم از گرما مینالیم و سرما فرار میکنیم در جمع از شلوغی کلافه میشیم و در خلوت از تنهایی بغض می‌کنیم تمام هفته منتظر رسیدن روز هستیم و آخر هفته هم بی حوصلگیمون تقصیر غروب جمعه است و بس ،همیشه در انتظار به پایان رسیدن روزهایی هستیم که بهترین روزهای زندگیمون هستند مدرسه دانشگاه کار حتی در سفر همواره به مقصد می‌اندیشیم بدون لذت از مسیر غافل از اینکه زندگی همون لحظاتی بود که می‌خواستیم بگذرم  . قانونهای ذهنی می‌گویند خوشبختی یعنی "رضایت"، شکرگزاری؛مهم نیست چه داشته باشی یا چقدر، مهم این است که از همانی که داری راضی و شکرگزار باشى ...آنوقت ”خوشبختی❤️ ...!                                                                                  

ن عزیزم ویروس نمیتونه زیاد تو محیط خارج بدن زنده بمونه

اسی میگه کیس هفت هشت ساله از استخر گرفته

از استخر هم میشه؟

آره عموما ویروس ها بیرون از بدن خیلی زنده میمونن اما لبه های استخراج و سونا خشک و بخار مکان های آلوده هستن چون جاهای مرطوب ویروس عمر طولانی تری داره

بله این شماره تماسشون : 09924405595آیدی روبیکا   @

ممنون

ن عزیزم ویروس نمیتونه زیاد تو محیط خارج بدن زنده بمونه

آره عزیزم میشه ، لبه های استخر آلوده هستن حتی اگه اچ پی وی نباشه باعث گرفتن قارچ تو ناحیه تناسلی میشه

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز