2777
2789
ماهی کبابی توی گرمای بالای ۵۰درجه😀

دلم برا اونی که تو آفتاب نشسته داری ماهی کباب می‌کنه سوخت🥺😂

آقایون درخواست دوستی ندین میترکونم کاربریتونو🍃متاهل و متعهد به همسر💍عاشق کتاب همسر زندگی و روانشناسی 🍃دانشجوی روانشناسی 🍃اطلاعات شخصی درباره زندگی شخصیم نمیدم 🍃آقایون ریپلای نکنن🍃ازسال98خواننده خاموش بودم 🍃درخواست دوستی هیچ کسی پذیرفته نمیشود لطفا به اعتماد ها خیانت نکنید💛

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پس مهمونا چی خوردن😅

اتفاقا خودشونو پاره کردن 

دم در موقع خداحافظی یکی یه شات عرق نعنا دادیم خوردن و رفتن 😂😂😂

نی نی سایت کجاست ؟ جاییکه داده ها و آمار های علمی ، منطق و عقلانیت حرف آخر رو میزنه :) در واقع اصلا حرف نمیزنه :) لذا کامنتام به مذاق بعضی ها خوش نمیاد :)
ان شاالله برکت زیاد باشه گلم الهی شکر دست خودت و همسرت هم درد نکنه❤

مرسی عزیزم ولی من مجردم مهمونی مامانم بود 😁😂

نی نی سایت کجاست ؟ جاییکه داده ها و آمار های علمی ، منطق و عقلانیت حرف آخر رو میزنه :) در واقع اصلا حرف نمیزنه :) لذا کامنتام به مذاق بعضی ها خوش نمیاد :)
مرسی عزیزم ولی من مجردم مهمونی مامانم بود 😁😂

😅😅😅😅 خدا حفظشون کنه برات گلم 

قلبی تو ❤❤❤❤

روزی لباسی خواهی خرید که مرگ در ان اتفاق میفتد بی آنکه بدانی......از بس که جوان مرد کسی پیر نشد 😔😔

😅😅😅😅 خدا حفظشون کنه برات گلم قلبی تو ❤❤❤❤

فدات شم 😘😘

دلم برا اونی که تو آفتاب نشسته داری ماهی کباب می‌کنه سوخت🥺😂

نه خب منقل رو تو سایه میزاریم😀

این چند روزه هوا اینقد کثیفه و پر دود    ک تو خونه ها حس میشه  دیگه گرما و دود ماهی  قابل تحمل در برابره بوی دود هورالعظیم

نه خب منقل رو تو سایه میزاریم😀این چند روزه هوا اینقد کثیفه و پر دود ک تو خونه ها حس میشه دیگه گ ...

آره عزیزم سمت ما هم اینجوریه 

دیروز و پری روز خیلی خاک اومد از آسمون هوا هم که ماشاءالله میشه تو آفتاب بدون گاز غذا درست کرد

آقایون درخواست دوستی ندین میترکونم کاربریتونو🍃متاهل و متعهد به همسر💍عاشق کتاب همسر زندگی و روانشناسی 🍃دانشجوی روانشناسی 🍃اطلاعات شخصی درباره زندگی شخصیم نمیدم 🍃آقایون ریپلای نکنن🍃ازسال98خواننده خاموش بودم 🍃درخواست دوستی هیچ کسی پذیرفته نمیشود لطفا به اعتماد ها خیانت نکنید💛