دلم برا اونی که تو آفتاب نشسته داری ماهی کباب میکنه سوخت🥺😂
آقایون درخواست دوستی ندین میترکونم کاربریتونو🍃متاهل و متعهد به همسر💍عاشق کتاب همسر زندگی و روانشناسی 🍃دانشجوی روانشناسی 🍃اطلاعات شخصی درباره زندگی شخصیم نمیدم 🍃آقایون ریپلای نکنن🍃ازسال98خواننده خاموش بودم 🍃درخواست دوستی هیچ کسی پذیرفته نمیشود لطفا به اعتماد ها خیانت نکنید💛
دم در موقع خداحافظی یکی یه شات عرق نعنا دادیم خوردن و رفتن 😂😂😂
نی نی سایت کجاست ؟ جاییکه داده ها و آمار های علمی ، منطق و عقلانیت حرف آخر رو میزنه :) در واقع اصلا حرف نمیزنه :) لذا کامنتام به مذاق بعضی ها خوش نمیاد :)
ان شاالله برکت زیاد باشه گلم الهی شکر دست خودت و همسرت هم درد نکنه❤
مرسی عزیزم ولی من مجردم مهمونی مامانم بود 😁😂
نی نی سایت کجاست ؟ جاییکه داده ها و آمار های علمی ، منطق و عقلانیت حرف آخر رو میزنه :) در واقع اصلا حرف نمیزنه :) لذا کامنتام به مذاق بعضی ها خوش نمیاد :)
نه خب منقل رو تو سایه میزاریم😀این چند روزه هوا اینقد کثیفه و پر دود ک تو خونه ها حس میشه دیگه گ ...
آره عزیزم سمت ما هم اینجوریه
دیروز و پری روز خیلی خاک اومد از آسمون هوا هم که ماشاءالله میشه تو آفتاب بدون گاز غذا درست کرد
آقایون درخواست دوستی ندین میترکونم کاربریتونو🍃متاهل و متعهد به همسر💍عاشق کتاب همسر زندگی و روانشناسی 🍃دانشجوی روانشناسی 🍃اطلاعات شخصی درباره زندگی شخصیم نمیدم 🍃آقایون ریپلای نکنن🍃ازسال98خواننده خاموش بودم 🍃درخواست دوستی هیچ کسی پذیرفته نمیشود لطفا به اعتماد ها خیانت نکنید💛