دوست داشتم یه جای قشنگ بودیم با همسرم ناهارمون پیتزا بود
خیلی وقته دلم هوس پیتزا کرده🥲
آقایون درخواست دوستی ندین میترکونم کاربریتونو🍃متاهل و متعهد به همسر💍عاشق کتاب همسر زندگی و روانشناسی 🍃دانشجوی روانشناسی 🍃اطلاعات شخصی درباره زندگی شخصیم نمیدم 🍃آقایون ریپلای نکنن🍃ازسال98خواننده خاموش بودم 🍃درخواست دوستی هیچ کسی پذیرفته نمیشود لطفا به اعتماد ها خیانت نکنید💛
و امروز یخچالمون پر از پیراشکی و سالادماکارانی و کیک بستنی و ژله و زرشک پلو مرغ و فسنجون و کباب چوبی و سبزی خوردن و ماست موسیره😂😂😂😂😂
نی نی سایت کجاست ؟ جاییکه داده ها و آمار های علمی ، منطق و عقلانیت حرف آخر رو میزنه :) در واقع اصلا حرف نمیزنه :) لذا کامنتام به مذاق بعضی ها خوش نمیاد :)
ولی چون چوب و ذغال نداشتیم تو ماهیتابه گذاشتم خیلی خوشمزه شد🥲
آقایون درخواست دوستی ندین میترکونم کاربریتونو🍃متاهل و متعهد به همسر💍عاشق کتاب همسر زندگی و روانشناسی 🍃دانشجوی روانشناسی 🍃اطلاعات شخصی درباره زندگی شخصیم نمیدم 🍃آقایون ریپلای نکنن🍃ازسال98خواننده خاموش بودم 🍃درخواست دوستی هیچ کسی پذیرفته نمیشود لطفا به اعتماد ها خیانت نکنید💛
دیشب مهمونی داشتیمو امروز یخچالمون پر از پیراشکی و سالادماکارانی و کیک بستنی و ژله و زرشک پلو مرغ و ...
خوشبحال مهموناتون این همه غذای خوشمزه خوردن😂