2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

4 ماااه میشه؟ خب پیام نده دیگه خیلی گذشته الان ممکنه رفته تو رابطه جدید ولش کن

ببین ۴ ماهه ک به مشکل خورده بودیم و همش دعوا داشتیم 

دیگ زیاد حرف نمیزدیم میزدیمم دعوا بود همش

بعد مثلا تولدش بود بهش پیام دادم یا اون موقع کنکورم پیام داد اینطوری بود

ولی دیگ از خرداد من رفتم بهش یه عالمه پیام دادم ک چقد اذیتم کرده و اینا بعد بلاکش کردم

اینطوری بود

ببین ۴ ماهه ک به مشکل خورده بودیم و همش دعوا داشتیم دیگ زیاد حرف نمیزدیم میزدیمم دعوا بود همشبعد مثل ...

اها ببین بهترین کارو کردی این رابطه واقعا بدرد نمیخورده ما هم هر روز با هم بحث داشتیم هر روز اعصاب خوردی ن اون منو درک میکرد و ن من بلاخره بعد چندین دفه کات کردن و پیام دادن تمومش کردم خودم چون واقعا داشتم اذیت میشدم 

🫡"sarbaz"

الان اذیت نیستی؟دلت تنگ نشده؟

مگه میشه دلم تنگ نشده باشه شبا میرم تو فکرش آهنگ ک گوش میدم و اینا ولی سعی میکنم تحمل کنم و بهش پیام ندم چون رابطه ما بهتره دیگه ادامه پیدا نکنه برا هردومون خیلی بهتره خودمون اذیت میشیم بخدا  

🫡"sarbaz"

مگه میشه دلم تنگ نشده باشه شبا میرم تو فکرش آهنگ ک گوش میدم و اینا ولی سعی میکنم تحمل کنم و بهش پیام ...

منم همینطورم خیلی اذیت میشم و گریه میکنم و حس میکنم دیگ کسیو نمیتونم مث اون دوسش داشته باشم🥲

ولی ما رابطه مون خوب بود تا جایی ک اون نرفته بود دانشگاه🥲بعدش خیل بد شد سر هر چیزی دعوا داشتیم و دنبال بهونه بود

دلیل دعوا هاتون چی بود

اینکه مثل قبل نبود دیگه 

هی بهش میگفتم حداقل بگو چیشده انقد تغییر کردی میگف ن تو حساس شدی من مث همیشه م بعدم بهونه درس و دانشگاهش می‌آورد