2777
2789
عنوان

نظرتون راجب این خواستگاری چیه

153 بازدید | 14 پست

دختر دانشجوی فرهنگیان

پسر هم معلم خونه ماشین همه چی داره

اخلاقاشون هم به هم میخوره

بنظرتون خوبه یا نه؟؟شما جای دختره بودین نظرتون چی بود؟

واسه کسی که از ارتفاع بترسه بالا اومدن یه اشتباه محضه  

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اره دیگه به زندگی واقعی برگردین چرا همتون فکر میکنین میتونین با یه صاحب کارخونه ازدواج کنین؟ ویا زندگی اینستاگرامی مردمو میبینین انتظارتون میره بالا چتونه

Türk🐺❤ اقایون محترم دلیل بودنتون تو سایت زنانه درحالی که ددی سایت هست کاملا مشخصه که برای چیه اون به کنار  وقتی بیرون هستین مثل دختر ندیده نگا نکنین شما خودتون خواهر مادر دارین وقتی به دختر و یه زن البته هولارو فاکتور بگیریم نگا میکنین و تیکه میندازین تو چشم اون خانم یه موجود هول و کنه هستین خواهشا کمتر خودتونو خار کنین و دست از سر خانما بردارین

نه، چون زندگی بدون دعوا و مرافعه بدرد نمیخوره

مخصوصا که خونواده‌ی پسر هم خوب باشن و نشه بر ضدشون تو‌ نی‌نی‌سایت تاپیک زد😂

اگر تیغ عالم بجنبد ز جای.                                                  نبرد رگی تا نخواهد خدای

اره دیگه به زندگی واقعی برگردین چرا همتون فکر میکنین میتونین با یه صاحب کارخونه ازدواج کنین؟ ویا زند ...

ما واسه داداشم با همین شرایط رفتیم خواستگاری بهشون گفتیم سه چهار روزه جواب ندادن دیشب زنگ زدیم پدرش گفته من هنوز به دخترم نگفتم یعنی بنظرتون جوابشون منفیه؟

واسه کسی که از ارتفاع بترسه بالا اومدن یه اشتباه محضه  

ما واسه داداشم با همین شرایط رفتیم خواستگاری بهشون گفتیم سه چهار روزه جواب ندادن دیشب زنگ زدیم پدرش ...

زیاد پیگیری نکنین که فکر کنن کشته مرده اون دختره هستین بزارین خودشونم پیش قدم بشن یکی دوهفته صبر کنین زنگی نزدن بیخیال شین

Türk🐺❤ اقایون محترم دلیل بودنتون تو سایت زنانه درحالی که ددی سایت هست کاملا مشخصه که برای چیه اون به کنار  وقتی بیرون هستین مثل دختر ندیده نگا نکنین شما خودتون خواهر مادر دارین وقتی به دختر و یه زن البته هولارو فاکتور بگیریم نگا میکنین و تیکه میندازین تو چشم اون خانم یه موجود هول و کنه هستین خواهشا کمتر خودتونو خار کنین و دست از سر خانما بردارین

شوهر معلم دوست ندارم زیادی خونه هست

زیادی خونه هست😂😂😂😂

زیاد به این جمله فکرکن:اگه چیزی رو تغییر ندی،یعنی بازم انتخابش کردی...♡دوست نادیده ی من،میشه برای رسیدن به هدفام صلوات مهمونم کنی🙂🌱

نه، چون زندگی بدون دعوا و مرافعه بدرد نمیخورهمخصوصا که خونواده‌ی پسر هم خوب باشن و نشه بر ضدشون تو‌ ...

من دقیقا دنبال همینمم🤣🤣🤣

من دقیقا دنبال همینمم🤣🤣🤣

بنطرم اشتباه زیاد داری، مثلا این‌که گربه میگه: میووو، یا خیلی احساساتی شه میگه: مییوع، اون که میگه هففف هاپوئه نه گربه 😂

اگر تیغ عالم بجنبد ز جای.                                                  نبرد رگی تا نخواهد خدای

والا از صبح تا شب جلو چشم آدمه مرد باید سر کار باشه خونه اومدنی ام بخوابه زیاد خونه بمونه دعوا میشه ...

موافقم😂😂😂👌🏻

زیاد به این جمله فکرکن:اگه چیزی رو تغییر ندی،یعنی بازم انتخابش کردی...♡دوست نادیده ی من،میشه برای رسیدن به هدفام صلوات مهمونم کنی🙂🌱