2789

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

زن داداشم تو کل عمرش فقط مرلینو دیده
هر جا مشینه میگه مرلینو دیدی مرلینو دیدی
خلاصه که میگه عالیه نمیدونم

کاربر اقا هستم . کاربری حنیفیون (کنکوریا میتونن از تاپیکای اون کاربریم استفاده کنن درباره کتاب ها و کلاس های کنکوری توشون توضیح دادم)

والا من فیلمشو دیدم چقدر ناراحت شدم اسطوره امریکایی چقدر ازش سواستفاده شده بود چقدر شخصییتش رو له کرده بودن خیلی فاجعه بود چند روز از جلو چشمم نمیرفت به هر رابطه ای تن داده بود 

بدبخت شب وروز میگفت مرلین اسم هنری منه واسم خودم ی چیز دیگست از بس از شخصیت هنریش خجالت میکشید وخفت کشیده بود 

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور امام زمانم