2777
2789
عنوان

دارم میرم

155 بازدید | 19 پست

با اینکه همسرم مدام میگه راضی نیستم بری ولی تصمیم دارم برم ، میخام یکی دوماه برم خونه ی پدرم که شهرستانه ، سه ماهه همسرم سر هر چیزی باهام بحث میکنه و حرف نمیزنه و محلم نمیده ، سه ماهه خونمون شده سکوت مطلق اونم سر چیزایی که واقعا من تقصیری ندارم ، بهم گفت نرو

ولی گفتم میرم ، گفت به حرفم گوش نمیدی 

گفتم سه ماهه دارم بهت میگم باهام درست رفتار کن مگه تو به حرف من گوش میدی؟

میخام برم و یه مدت دور بشم ازش

فکر میکنم این بهترین تصمیمی هست که توی این شرایط میتونستم بگیرم ولی برای بار اوله که به کسی چیزی از اختلافم نگفتم و بی سروصدا دارم میرم

نمیدونم این فاصله مارو نزدیکتر میکنه یا دورتر ولی هر چی که هست من دیگه توان ادامه دادن زندگی به این شکل رو ندارم ، زندگی که خونت مثل یه زندان بشه زندگی نیست زنده موندنه

اشتباهه

تحت هیچ شرایطی از زندگیت فرار نکن. سعی کن داخل خونه حلش کنی. مشکل رو نبر بیرون از خونهٔ خودتون مخصوصا وقتی میخوای خانواده‌ها رو درگیر بکنی.

داره میگه نرو، مطمئن باش بری اون قرار نیست بیاد سمتت 

شاید این اولین خواب آرام ماست/لحظهٔ سرخوش 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اگه بقیه گند نمیزنن و بدترش نمیکنن برو

وگرنه بهتره با صحبت درد همسرتو بفهمی 

تو دلیه مامانی تو روزهایی ک فکرشم نمیکردم اومدی تو دلم و‌شدی معجزه ی زندگیم ♥️ از خدا فقط سلامتی تو خواستم🤱🏻.پسر زیبای من هزاران بار وجودت رو شکر🩵 

ولی به نظرم بگرد دنبال راه حل 

آقایون یه زمانی میشه بی حوصله میشن به تنهایی نیاز پیدا میکنن 

شایدم بی محلی هاش دلیلی داره که با چند جلسه مشاوره حل شه

تویی که الان داری امضای منو میخونی میشه یه لبخند به خاطر من بزنی ؟ قربونت برمممم 🥹 خیلی قشنگتر شدی دیگه اخم نکنیا 🙃

اشتباههتحت هیچ شرایطی از زندگیت فرار نکن. سعی کن داخل خونه حلش کنی. مشکل رو نبر بیرون از خونهٔ خودتو ...

فرار نمیکنم ، سه ماهه میگم بیا حرف بزنیم ولی میگه نمیخام حرف بزنم و قرار نیست خانوادم یا کسی بفهمه من مشکل دارم چون نگفتم بهشون ، فقط یه مدت دور میشم تا یه تصمیم برای زندگیمون بگیریم ، قرار نیست تا اخر عمرم قهر بمونم با همسرم

فرار نمیکنم ، سه ماهه میگم بیا حرف بزنیم ولی میگه نمیخام حرف بزنم و قرار نیست خانوادم یا کسی بفهمه م ...

وس هر جور خودت فکر میکنی درسته رفتار کن

شاید این اولین خواب آرام ماست/لحظهٔ سرخوش 

ولی به نظرم بگرد دنبال راه حل آقایون یه زمانی میشه بی حوصله میشن به تنهایی نیاز پیدا میکنن شایدم بی ...

سه ماه بی حوصله س؟ مشاوره نمیاد ، حتی صحبت هم نمیکنه باهام و حتی اجازه نمیده صحبت بکنیم

سه ماه بی حوصله س؟ مشاوره نمیاد ، حتی صحبت هم نمیکنه باهام و حتی اجازه نمیده صحبت بکنیم

خب فاصله بگیر ببین چی کار میکنه 

اگه سر صحبت باز شد بیین چشه 

تویی که الان داری امضای منو میخونی میشه یه لبخند به خاطر من بزنی ؟ قربونت برمممم 🥹 خیلی قشنگتر شدی دیگه اخم نکنیا 🙃

برای همینه دارم میرم ، فک میکنم بهترین کار فعلا همینه

آره اگه خونوادت پشتتن عالیه برو مراقب خودتم باش