2777
2789

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

خانه لیزر تبریزاره الان تو شارژم ۲ ماه یبار میرم عالیهههدستگاهش ایس تیتانیوم پلاسو پلاتینیومه

رولی دستگاهش یا شاتی؟

ازم پرسید: راز موفقیتت چیه؟  گفتم: بحث نکردن با افراد نادان  گفت:چجوری؟مگه میشه؟ گفتم:آره میشه  گفت:نمیشه  گفتم:اوکی حق با شماست نمیشه ...🤭😉

رول

رولی رفتم اصن حواب نگرفتم

ازم پرسید: راز موفقیتت چیه؟  گفتم: بحث نکردن با افراد نادان  گفت:چجوری؟مگه میشه؟ گفتم:آره میشه  گفت:نمیشه  گفتم:اوکی حق با شماست نمیشه ...🤭😉

خانه لیزر تبریزاره الان تو شارژم ۲ ماه یبار میرم عالیهههدستگاهش ایس تیتانیوم پلاسو پلاتینیومه

ادرسش کجاس عزیز دلم؟چند جلسه رفتید؟و کدوم قسمتارو رفتید؟

بلخشید من زیاد پر مو نیستم و میشه فول بادی برم؟یعنی کل قسمتای بدنم

امکانش هس؟کلا هیچ جایی از بدنم مو در نیاد

ادرسش کجاس عزیز دلم؟چند جلسه رفتید؟و کدوم قسمتارو رفتید؟بلخشید من زیاد پر مو نیستم و میشه فول بادی ب ...

اره

ببین همین اول میگم جلسات لیزر تموم نمیشه

۸ جلسه پیوسته هرماه میری بعد میری تو شارژ هر دوماه سه ماه یبار میری بعد دیگه میشه ۶ ماه یبار و...

من زیادی پر مو بودم

فول بادی میشه بیکینی زیربغل کل دست کل پا باسن

سمت رضانژاده

مامان رادمهر🤍مهندس اینده👷🏻♀️

ارهببین همین اول میگم جلسات لیزر تموم نمیشه۸ جلسه پیوسته هرماه میری بعد میری تو شارژ هر دوماه سه ماه ...

اها شناختم دوست منم میگف میرم سمت رضانژاد پس همونجا میرفت 

برا منم جواب میده؟صورت رو که نرفتید ؟