2777
2789
عنوان

فراموش کردن عشق اول💔

275 بازدید | 57 پست

فراموش میشه؟

عشقی که واقعی باشه

هرچقدر میخوام فراموش کنم نمیتونم

طرف فامیله همو میبینیم همش

هر چه مرا تبر زدی زخم نشد جوانه شد🍃یه دختر پر انرژی و پر انگیزه🌱کاربر جدید نیستم❌️آقایون درخواست دوستی ندید❌️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به نظر من ادم یه بار کلا عاشق میشه و نه فراموش نمیشه کمرنگ میشه به مرور

خب پس چجوری ازدواج کنم با شخص دیگه؟

هر چه مرا تبر زدی زخم نشد جوانه شد🍃یه دختر پر انرژی و پر انگیزه🌱کاربر جدید نیستم❌️آقایون درخواست دوستی ندید❌️

اینکه فامیله و 

میبینیش خودش باعث میشه نتونی فراموش کنی 

حالا اگر غریبه بود چرا ...گمونم

زودتر ازیاد میره

قسمتی از سخن های کوروش کبیر:بودن با کسی که دوستش نداری و نبودن با کسی که دوستش داری همش رنج و عذاب است.پس اگر همچون مثل خود نیافتی مثل خدا تنها باش.واگر یافتی او را چنان حافظ باش که گویا جزوی از وجود توست.
نمیشه

💔💔طرف من یه لاشیه به تمام معناس

بیاد خواستگاری هم باز نباید قبول کنم چون زندگیم میشه جهنم

اینکه فامیله و میبینیش خودش باعث میشه نتونی فراموش کنی حالا اگر غریبه بود چرا ...گمونمزودتر ازیاد می ...

دقیقا

یه ادم مریض چه طوری با وجود درد کارای روزمرشو میکنه و به زندگیش ادامه میده؟!همون طوری

من وقتی یکی دیگه توی دلمه کسی رو بدبخت نمیکنم که