2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عزیزم این یه جورایی انرژی مثبته اینکه شما در حال حاصر شرایط خانه خریدن ندارید دلیل نمیشه تا ابد بی خ ...

ازه همین محال بودن برا ماهم اتفاق افتاد مشیر هموار شد انگار همه چیز دست ب دست هم دادن بودن ک ب خاستمون برسیم ک چن سال نمیتونستیم چن سال عذاب کشیدم خونه مادرشوهرم اونم تو شهر ها . ولی اینقد حکمش قوی بود ک نمیزاشت حداقل بریم متاسجری هیچ وامی برامون جور نمیشد دوبار نوشتیم بعد چن ماه دیدیم گفتن نمیشه فلان چیز مشکله . ولی خداروشکر تو اون سال واممون اوکی شد و خیلی چیزا باب میل پیش زفت 

من ندارم مامانم ک داره اون چی

اونم نمیدونم مامانت باید بگه ولی مثال تو ی بار بهش بگی این خرافاتع بابا چیه ی دفعه تو دلش راه میده ک عه راست میگ خب این میشه بازی کردن دیگ خدا من امتحان میکنم ببینم راسته؟ راسته گره باز میکنی؟ ب خاستم میرسم؟ 

اینجوریه ک انگار مهر میزنی ک میرسی واقعا باور داشتن خیلی تاثیر داره

انگشتر بخرم برای ازدواجیه چیزیم میخوام بگیرم برای شاغل شدنم ولی نمیدونم چی پیشنهادتون چیه؟یه دسته کل ...

برای شاغل شدن میتونی مغنه یا خودکار بخری. راستی بچه ها خرید کردین باید اون وسیله رو قایم کنین تا زمانی ک ب خاستتمن رسیدین

من پارسال به سه نیت سه تا وسیله خریدم هر سه تاشون ۵۰ درصد به دست اوردم اصلا باورم نمیشه انشالله تا ...

من شنیدم فقط باید یه نیت کنی و یه چیز بخری منم امسال یه نیت میکنم خدا بخاد

خودت باش...مگه خودت چشه؟