2821
2789
خیلیام گفتن که رسیدیم ادم وسوسه میشه انجام بده

بله باید باور داشته باشی همه اینایی ک میگن نرسیدن و فلان همه ته قلبشون باور نداشتن. من دوبار انجام دادم هر دویارم ب شکل باور نکردی براورده شده. ی سال جا کلیدی خریدم گفتم سال بعد کلیدای خونم بزارم روش. دقیقا قبل محرم من کلید خونمو انداختم و رفتم خونه خودم. پارسال ی اسباب بازی ماشین کوچیک خریدم گفتم خدایا سال بعد ماشین بخریم. حالا داریم ماشین میخریم .

الان خاهرشوهرم با من ی انگشتر خرید برا خودش گفت ب نیت ازدواج . ولی چون هی دودل بود ک بابا یعنی چی مگه میشه یا فلان بابا خزافاتع با اینکه انجام داد و ته دلش امید نداشت نشد.... خاهرم خودکار خرید ب نیت دانشگاه. امشال دانشگاه قبول شد پزشکی

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

چه خوب پس باید باور داشته باشهمن شک دارم

اره نباید شک داشته باشی. مثل این میمونه ک انگار تعیین  و تایید شده و مهرش زده شده ک بله صد در صد براورده میشه☺️

میبینی برا مثال میگن تو نماز  ی لحظه شک کنی ک درست خوندی یا ن حتی درستم انجام داده باشی باطل میشع شک داشته باشی

گفتن برای ازدواج قند بخرید و برای خونه کلید من و مامانم اینکارو کردیم دوتامون هنوز نرسیدیم😂

توکل چیست:توکل بر خدا این است که بدانی مخلوق خدا نه سودی به تو می رساند نه ضرری .وازغیرخداکاملا مایوس و ناامید شوی(جبرئیل)،،،/جایی که راه نیست خداوند شاهراه می گشاید/لطفا برای هر کار خوبی که انجام میدی به هیچ کس نگو خودت هم خوبیت رو فراموش کن اینجوری قشنگتره....ودر آخر در این دنیا هیچ اتفاقی، اتفاقی،اتفاق نمی افتد 

من پارسال به سه نیت  سه تا وسیله خریدم 

هر سه تاشون ۵۰ درصد  به دست اوردم 

اصلا باورم نمیشه 

انشالله تا سال اینده اون پنجاه درصد هم اوکی میشه ( کلا برای این دو تا هدفم باید زمان بگذره تا برسم بهش)

سه سال پیش هم گرفتم و در کمال ناباوری بهش رسیدم‌

واقعا من بهش اعتقاد دارم

🚫🚫🚫لطفا لایک نکنید 🚫🚫🚫
بله باید باور داشته باشی همه اینایی ک میگن نرسیدن و فلان همه ته قلبشون باور نداشتن. من دوبار انجام د ...

چقدر خرافاتی

مگ میشه با خرید ی خودکار کسی پزشکی قبول شه با خرید جا کلیدی خوته بخره

اولا خودتون تلاش کردید ک بهش رسیدید الان من ی قرون ندارم جا کلیدی بخرم سال دیگ خونه مبخرم؟

این ۱۳ صفر تو کدوم احادیث اومده؟

اینو مردم خودمون دراوردن از خودشون ک کار کاسبی طلا فروشا و مقازه دارا گرم باشه 

همین خرافاتو باور میکنید ی روز به ارزوتون نرسید ب خدا و اسلام شک میکنید بهتره یکم فکر کنی 

چقدر خرافاتیمگ میشه با خرید ی خودکار کسی پزشکی قبول شه با خرید جا کلیدی خوته بخرهاولا خودتون تلاش کر ...

عزیزم باید تلاش هم کنی

و اینکه وقتی شده لطفا اعتقاد نداری اعتقادات بقیم خراب نکن چیزی کذرسیدم و یاور دارم رو میگم و دیدم امثر نتیجع گرفتن

چقدر خرافاتیمگ میشه با خرید ی خودکار کسی پزشکی قبول شه با خرید جا کلیدی خوته بخرهاولا خودتون تلاش کر ...

عزیزم این یه جورایی انرژی مثبته 

اینکه شما در حال حاصر شرایط خانه خریدن ندارید دلیل نمیشه تا ابد بی خانه بمونی   ، شاید یه پول گنده بهت برسه 

پارسال منم جا کلیدی خریدم  و چند ماه بعدش عین یک‌معجزه ادارمون با کلی شرایط خوب اپارتمان ثبت ناممون کرد 

درسته هنوز تحویل ندادن ولی بالاخره صاحب خونه میشم 

چیزی ک پارسال واقعا محال بود 

وقتی یکی میگفت پول جمع کن خونه بخر ، میخندیدم میگفتم از کجا ،؟

🚫🚫🚫لطفا لایک نکنید 🚫🚫🚫

من چهار سال خونه مادرشوهر بودم خودمو ب درو دیوار میکوبیدم ک بریم خونه خودمون. سالی ک ابنو انجام دادم انگار همه مسیرا هموار شد برامون وامی ک جور نمیشد ... پولی ک کامل نمیشدد...‌ همه چیز اوکی شد همه چیز

عزیزم باید تلاش هم کنیو اینکه وقتی شده لطفا اعتقاد نداری اعتقادات بقیم خراب نکن چیزی کذرسیدم و یاور ...

اعتقاد ب خرافات اشتباهه 

تلاش کنی خدا کمکت میکنه ک بهش برسی ولی بدون تلاش هیچ اتفاقی نمیافته

مامان منم ب شدت اعتقاد دازه اتفاقا الان ازش پرسیدم چون اونم پارسال خرید کرد ۱۳ صفر ولی گفت ب ارزوش نرسیده

عزیزم این یه جورایی انرژی مثبته اینکه شما در حال حاصر شرایط خانه خریدن ندارید دلیل نمیشه تا ابد بی خ ...

خب ی جور دیگ میش انرژی مثبت فرستاد 

جریان ۱۳ صفر مثل اون پیامی ک قدیما مد شده بود پیامبر گفکه اگ این آیه رو ب ۵ نفر بفرستی فلان چیر میشه بعد طرف اینکارو میکزد بهش نمیرسید عقلشم نمیکشید ک اینا خرافاته ایمانشو از دست میداد

2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

قیافه بچه وقد

maix | 11 ساعت پیش
2791
2779
2792