2777
2789
عنوان

صگ بودنم تو اول صبح عادیه

163 بازدید | 14 پست

از خواب بیدار می شم عصبیم

مثل صگ 

روزی بنده ای از خدا پرسید اگر سرنوشت من را از قبل نوشته ای پس چرا دعا کنم؟خدا رو کرد و گفت شاید نوشته باشم هرآنچه او دعا کرد...🤍.               خدا من نمی‌دونم چی قراره پیش بیاد خودت کمکم کن دستمو ول نکن می‌دونی جز تو امیدی ندارم:)🤍🌊شکرت خدایا.   ۲۳مهر۱۴۰۳

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم سگ میشم

البته شوهرم مقصره

فکرکن یک بخوابی پنج صبح بیدار شی

اونم بااب ریختن توی صورت و دست کشیدن ب اقسام مختلف بدنت 

بپری ازخواب وتپش قلب وبی حسی بعدش

خدایی سگ نمیشی

تو روح این شوهر باید ر ی د

آقا نیستم هی نگین مردی  😐   💙یه اس اسی ام  ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ               (یک طرفه بودن میتونه همه چیو خراب کنه از جاده بگیر تا احساسات)                                                                       تـــــو ماه من بودی اما سرت باستاره ها گرم بود.      شاید یروز منم به ارامش رسیدم نرسیدمم نرسیدم اصلا  به جهنم بچرخ تابچرخیم 😂 میگن اکثرمردها اولین شاخه گلی رو ک دریافت میکنن سرقبرشونه پس منم مرد محسوب میشم🙂                                    

همسر منم اینجوری بود 

و چون میدونستم از خواب که بیدار میشد باهاش هیچ صحبتی نمیکردم 

چون تند صحبت میکرد و منم بهم بر میخورد 

و جرو بحث پیش میومد 

البته همسرم فوت کرد😞

سعی کنه کمی رو خودت کار کنی 

چون دیگرا ازت فاصله میگیرن و این رفتار بعد مدتی خسته کنند میشه 

منم سگ میشمالبته شوهرم مقصرهفکرکن یک بخوابی پنج صبح بیدار شیاونم بااب ریختن توی صورت و دست کشیدن ب ا ...

ایشالا همیشه سایش مستدام باشه 

معلومه همسرت خیلی بهت وابسته هست  دوست داره 

😂

ایشالا همیشه سایش مستدام باشه معلومه همسرت خیلی بهت وابسته هست دوست داره 😂

ای خواهرچه وابسته ای

مجلس برگزار نمیشه صبح زود 

اخه قوم الظالمین خوابن هنوز

دلشم نمیاد اونارو بیدارکنه اخه تپش قلب میگیرن😐🙂

پدرم در اومده خواهر دوازده ساله

نمیزاره بخوابم خودش میخوابه روزا

الانم خوابه

منم روز نمیخوابم کلا بدخوابم

بخوامم نمیزاره بخوابم باسروصدا

بچه امم روزنمیخوابه

اگه واقعا اینحوری بود ک شماگفتی اصلا بدم نمیومد بیدارم کنه

ن اینکع از قصدبیدارت کنه

فکرکن نوزاد بود بچمم همین بود

میگرفت تخت میخوابید

من تا شش صبح بیدار بچه بغل

صبح هم بچه میخوابید نمیگفت تو هم کفه ی مرگتو بزاربخواب 

نمیزاشت🤦🏻‍♀️همیشه سردرد دارم 

آقا نیستم هی نگین مردی  😐   💙یه اس اسی ام  ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ               (یک طرفه بودن میتونه همه چیو خراب کنه از جاده بگیر تا احساسات)                                                                       تـــــو ماه من بودی اما سرت باستاره ها گرم بود.      شاید یروز منم به ارامش رسیدم نرسیدمم نرسیدم اصلا  به جهنم بچرخ تابچرخیم 😂 میگن اکثرمردها اولین شاخه گلی رو ک دریافت میکنن سرقبرشونه پس منم مرد محسوب میشم🙂                                    

ای خواهرچه وابسته ایمجلس برگزار نمیشه صبح زود اخه قوم الظالمین خوابن هنوزدلشم نمیاد اونارو بیدارکنه ...

دورت بگردم 

همسر منم همینجوری بود من میخوابیدم بدش میومد 

بیدار میشد منم بیدار میکرد 

وقتی خودش خواب بود بیدار میشد منو نمیدید مثل بچه ها صدام میکرد 

یا باید خودم رو میدید یا صدای کار کردنم رو مشنید 

یه روز ازش پرسیدم گفت تو خوابی انگار دنیا خوابه انگار همه چی از کار افتاد انگار دنیا ایستاده حس دلگیری یو ترس بهم میده  

همسر من خیلی بهم وابسته بود و دوسم داشت 

همسرم چند ساله فوت کرده و الان حس تنها بودن دارم واحساس میکنم نیمی از وجودم دیگه کنارم نیست 

واقعا زن و مرد هر کدوم یه نیمه هستند که تو زندگی کامل میشن 

و الان چقدر حسرت میخورم که ای کاش بیشتر از کنار هم بودن لذت میبردم 

و کارای همسرم که اون زمان برام معنا نداشت الان معناش رو درک میکنم

برای همین بهت میگم بهت وابسته هستو دوست داره 

ایشالا همیشه سایش کنارت باشه 

و از کنار نیمه دیگه خودت لذت ببری  

از دور روی ماهت رو میبوسم 💋

مراقب خودتو قشنگیای زندگیت باش 

دورت بگردم همسر منم همینجوری بود من میخوابیدم بدش میومد بیدار میشد منم بیدار میکرد وقتی خودش خواب بو ...

قربونت برم خدا بهت صبر بده🥺راسته که میگن خدا ادمایخوب رو زودتر میبره

انشالله دلت همیشه شاد باشه

نمیدونم شاید دوسم داره

وقتی سرخوشه میگه دوسم دارم

ولی کارایی ک میکنه خیلی عذابم میده

بیدارمم میکنه برای  راب طه است بیشتر

یا مرض داره😑میدونی ازاول اینجوری نبود

هیدمادرش میگفت چقدر میخوابه زردی میگیره انگار من نوزاد باشم🤦🏻‍♀️اینم خیلی تحت تاثییر حرفای مادرشه هذچی بگع گوش میده

براهمین هی گیر میداد نخواب

حالام بهتر شده چون خودشون همش خوابن منم هی میگم بهش

کلا یه کرم درون داره نمیزاره من بخوابم😩

همینجوری استرسی وعصبی هستم اینم بااین کارا بدترم میکنه

قربونت برم خدا بهت صبر بده🥺راسته که میگن خدا ادمایخوب رو زودتر میبرهانشالله دلت همیشه شاد باشهنمیدو ...

😂😂😂😂😂 عزیزه دلم اینم که برای هم خوابی بیدارت میکنه یکی دیگه از علاقه هاشون به همسرشون هست 

مردی که زنش رو دوست نداشته باش دوست نداره باهاش رابطه بگیره 

همسر من همیشه میگفت فقط تو این زمان تو بغل منی پیش منی کنار من 

از سمت اونا اینم یه جور نشونه علاقه هست فقط هم خوابی نیست 

هر چی بیشتر بگذاره بهتر میشه و هر چی بهت وابسته تر بشه بیشتر به حرفت گوش میده و بهت توجه میکنه 

ممنون از هم دردیت قدر کنار هم بودن رو بدونید 😘

😂😂😂😂😂 عزیزه دلم اینم که برای هم خوابی بیدارت میکنه یکی دیگه از علاقه هاشون به همسرشون هست مردی ...

ممنون گلم وقت گذاشتین💙😄نمیدونم خداکنه دوازدهدسال گذشته