nik_san مدیر استارتر عضویت: 1402/02/09 تعداد پست: 2087 عنوان یه لحظه بیاید 59 بازدید | 6 پست عینکی کسی هست؟چشماتون چه نمره ای بود که عینک گرفتین؟من چشام میسوزه گاهی و اشک میکنه و فاصله چند متری قیافه افراد تار میشه شما چجوری بودین؟آستیگمات چطور؟ 1404/05/10 | 04:36 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
schrodinger_mandalio عضویت: 1401/06/10 تعداد پست: 1712 من سردرد داشتمعزیزم عینک گذاشتم برطرف شد دلم آهی کشد گاهی تو میدانی و می فهمی/به ظاهر نیستی ! اما میان ، سینه مهمانی
nik_san مدیر استارتر عضویت: 1402/02/09 تعداد پست: 2087 من سردرد داشتمعزیزم عینک گذاشتم برطرف شد منم دارم گاهی ولی نمیتونم تشخیص بدم واسه سینوزیتمه یا اینکه چشمام😂چه نمره ای بود عینک گرفتی؟
schrodinger_mandalio عضویت: 1401/06/10 تعداد پست: 1712 منم دارم گاهی ولی نمیتونم تشخیص بدم واسه سینوزیتمه یا اینکه چشمام😂چه نمره ای بود عینک گرفتی؟ چرا چشم پزشک نمیری گلم دیدت چطوره؟تار میبینی یا واضح؟ دلم آهی کشد گاهی تو میدانی و می فهمی/به ظاهر نیستی ! اما میان ، سینه مهمانی
nik_san مدیر استارتر عضویت: 1402/02/09 تعداد پست: 2087 چرا چشم پزشک نمیری گلم دیدت چطوره؟تار میبینی یا واضح؟ سالای پیش واسه چکاپ رفتم دکتره جوری نگام میکرد انگار تو نگاش فحش بوداره یکم چهره ها تار میشه قبلا نیم بود چشمم
schrodinger_mandalio عضویت: 1401/06/10 تعداد پست: 1712 سالای پیش واسه چکاپ رفتم دکتره جوری نگام میکرد انگار تو نگاش فحش بوداره یکم چهره ها تار میشه قبلا ن ... نه حتما برو منم وقتی نیم بود رفتم عینک نزدم رفت تا ۱ دکتره خیلی ید باهام خرف زد ک چرا عینک نزدم دلم آهی کشد گاهی تو میدانی و می فهمی/به ظاهر نیستی ! اما میان ، سینه مهمانی
nik_san مدیر استارتر عضویت: 1402/02/09 تعداد پست: 2087 نه حتما برو منم وقتی نیم بود رفتم عینک نزدم رفت تا ۱ دکتره خیلی ید باهام خرف زد ک چرا عینک نزدم اصن عینک تجویز نکرد با اینکه نیم بود البته اونموقع فقط سوزش و اینا داشتم الان یکم رومخمه دیگه نمیدونم تغییری کرده یا نه