2777
2789
عنوان

این یعنی چی بیایین

| مشاهده متن کامل بحث + 156 بازدید | 24 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببینمش میزنمش صدا سگ هار بده بگو مرتبکه اونموقع که ناموس مردمو میبردی تو جمع مسرا خواهر خودتم یجا دی ...

ادم دختر بازی بوده ک دخترا اصلا براش اهمیت نداشتن حتی ی ذره میگف مامانم میخاست ببرمش ی جایی مثلا میگفتم فلانی ی جا پیاده شو مامانمو برسونم بعدش میام سمتت ولی واسه من من میرم جلو میشینم بدون اینک چیزی بگم

;) Love yourself 
خب وقتشه دیگه بری خونه شوهر انشالله🫠

هعی خاهر همش میگ چرا نمیزاری بیام خاستگاریت سریعتر بگیرمت همیشه با هم باشیم من میگم نه امسال ب مامانش گفته واسه من قبل اسفند بره جلو 

;) Love yourself 
پسرا اینطور حرف میزنن من پاچه خوتری موقتی محسوبش میکنم صرفا جهت گول زدن دختر و اینکه بهش حس خاص بودن ...

اصلا ادمی ک الکی حرفای کلیشه ای بزنه نیست اخه ادم مغرور و جدیه 

;) Love yourself 
قدیما فکر میکردم بدش میاد منو هر جایی ببره اما الان همه دورو بریاش منو دیدن حتی همسایشون😂

نه اینجور نیست ولی بهرحال با احتیاط رفتار کن چون این کارا ممکنه یک طرف بخاطر علاقه باشه از یک طرف هم بخاطر اینکه بهش اعتماد کنی باشه بهر حال حواست جمع باشه من نسبت به پسرا نسل جدید  زیاد اطلاعات ندارم😀

دنیا می‌چرخه مثل تاس 🎲 یه روز حکم میکنی یه روز التماس....️
خب چرا اگه مرد زندگی همینو بگیرش

مرد زندگی هست تلاش میکنه سختی میکشه تا زندگی بهتری واسم بسازه همش درحال اذیت شدنه میگه بخاطر تو تحمل میکنم سختیارو تا زندگی ک میخامو باهات داشته باشم همه چیو ب پات بریزم زندگیمو ب پات بریزم اما من دوست ندارم ازدواج کنم زودهه

;) Love yourself