_shayea_ مدیر عضویت: 1403/08/05 تعداد پست: 8983 عنوان 📌 | مشاهده متن کامل بحث + 50130 بازدید | 5620 پست حرف- من همیشه بد نیستم بستگی داره تو کي باشی برام..!🩶🤌🏿و در پایان،من در هیاهوی جهان بی صدا رقصیدم...! 🌊ص۱۷` 1404/05/10 | 02:41 29 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
kimkatrina عضویت: 1401/05/12 تعداد پست: 29739 🤣🤣🤣🤣شبیع مامان بزرگا نفرین کردیبازم شکر💘 والابرار وشون معلوم نیه چتی کننه کااما نا کارخنه دارمیامه شهر کچیکه مگر چنتا ماشین دایمی اما؟وشون ملوم نیه چتی د کننهاتی گننه معدنسه هوا اتیهاتی گننه زمینسهدونی زمینه تش زننه؟اما بمونسمی انه هوای دله دی دره نتونی شه جلو ره بوینیهیچکی جواب ندنههرکیره گنی گنه من چتی هاکنم🤣خدا باعث و بانیشو لعنت کنه😂💔 "سبز می شوی؛ از آنجا که بریده شدی..!"
_shayea_ مدیر استارتر عضویت: 1403/08/05 تعداد پست: 8983 سلام ستی جونیمممممم چطوری 😂💘خوبمتو خوبی؟ من همیشه بد نیستم بستگی داره تو کي باشی برام..!🩶🤌🏿و در پایان،من در هیاهوی جهان بی صدا رقصیدم...! 🌊ص۱۷`
miutaru عضویت: 1404/09/17 تعداد پست: 2095 😂💘خوبمتو خوبی؟ عالی درجه یک 🤣🤣🤣 در دیاری که در او نیست کسی یار کسی ...کاش یارب که نیفتد به کسی کار کسی 🚶🏻 با افتخار عضو رسمی انجمنH_T_A🤌🏻✨
_shayea_ مدیر استارتر عضویت: 1403/08/05 تعداد پست: 8983 والابرار وشون معلوم نیه چتی کننه کااما نا کارخنه دارمیامه شهر کچیکه مگر چنتا ماشین دایمی اما؟وشون مل ... برگاااام جدی؟؟ 🤣🤣🤣آمین من همیشه بد نیستم بستگی داره تو کي باشی برام..!🩶🤌🏿و در پایان،من در هیاهوی جهان بی صدا رقصیدم...! 🌊ص۱۷`
_shayea_ مدیر استارتر عضویت: 1403/08/05 تعداد پست: 8983 عالی درجه یک 🤣🤣🤣 شکر من همیشه بد نیستم بستگی داره تو کي باشی برام..!🩶🤌🏿و در پایان،من در هیاهوی جهان بی صدا رقصیدم...! 🌊ص۱۷`
kimkatrina عضویت: 1401/05/12 تعداد پست: 29739 برگاااام جدی؟؟ 🤣🤣🤣آمین اره والارمزی گفتم مثلا🙄💔🤣 "سبز می شوی؛ از آنجا که بریده شدی..!"
_shayea_ مدیر استارتر عضویت: 1403/08/05 تعداد پست: 8983 اره والارمزی گفتم مثلا🙄💔🤣 💘هعی لعنت😂🤣عالی بود نصف تو مسلط بودم مازندرانیو الان وضایتم این نبودآمل بودی؟ من همیشه بد نیستم بستگی داره تو کي باشی برام..!🩶🤌🏿و در پایان،من در هیاهوی جهان بی صدا رقصیدم...! 🌊ص۱۷`
kimkatrina عضویت: 1401/05/12 تعداد پست: 29739 💘هعی لعنت😂🤣عالی بود نصف تو مسلط بودم مازندرانیو الان وضایتم این نبودآمل بودی؟ همین هوارم ازمون گرفتنبلد بودی کهههبرار من تره نمه امه شهر کچیکه🤣💔 "سبز می شوی؛ از آنجا که بریده شدی..!"
_shayea_ مدیر استارتر عضویت: 1403/08/05 تعداد پست: 8983 همین هوارم ازمون گرفتنبلد بودی کهههبرار من تره نمه امه شهر کچیکه🤣💔 بخدابلد ک بیمه دیگ نا ت واریخب من چدومبه🤣💘 من همیشه بد نیستم بستگی داره تو کي باشی برام..!🩶🤌🏿و در پایان،من در هیاهوی جهان بی صدا رقصیدم...! 🌊ص۱۷`
_shayea_ مدیر استارتر عضویت: 1403/08/05 تعداد پست: 8983 بخدابلد ک بیمه دیگ نا ت واریخب من چدومبه🤣💘 @kimkatrina ستایش❌خادع گو🤣✅ من همیشه بد نیستم بستگی داره تو کي باشی برام..!🩶🤌🏿و در پایان،من در هیاهوی جهان بی صدا رقصیدم...! 🌊ص۱۷`
kimkatrina عضویت: 1401/05/12 تعداد پست: 29739 بخدابلد ک بیمه دیگ نا ت واریخب من چدومبه🤣💘 وینی بلد هسیاسا چتی خاننه بشناسنته سر فدا "سبز می شوی؛ از آنجا که بریده شدی..!"
kimkatrina عضویت: 1401/05/12 تعداد پست: 29739 @kimkatrina ستایش❌خادع گو🤣✅ برار🤣🤣🤣تو شه خله خارم هسیاینتاره بنویشتی شه بیو من هردفه خومه شه دمه ور دمه شومه🤣🤣 "سبز می شوی؛ از آنجا که بریده شدی..!"
_shayea_ مدیر استارتر عضویت: 1403/08/05 تعداد پست: 8983 وینی بلد هسیاسا چتی خاننه بشناسنته سر فدا 😂💋 من همیشه بد نیستم بستگی داره تو کي باشی برام..!🩶🤌🏿و در پایان،من در هیاهوی جهان بی صدا رقصیدم...! 🌊ص۱۷`
_shayea_ مدیر استارتر عضویت: 1403/08/05 تعداد پست: 8983 برار🤣🤣🤣تو شه خله خارم هسیاینتاره بنویشتی شه بیو من هردفه خومه شه دمه ور دمه شومه🤣🤣 🤣🤣🤣🤣🤣واااای نههههه من با شما ک نبودممم خداواس این نوشتم کسی نیاد دیگظرفیتم پرره فاطی🤣🤣 من همیشه بد نیستم بستگی داره تو کي باشی برام..!🩶🤌🏿و در پایان،من در هیاهوی جهان بی صدا رقصیدم...! 🌊ص۱۷`