2777
2789
عنوان

📌 ‌‌‌‌‌‌

| مشاهده متن کامل بحث + 51118 بازدید | 5620 پست
منم گریه میکنم ازهمه بدم میاد احساس میکنم همه تو اون تایم دشمن خونیمن😂

منم🤣

فکر میکنم همه دشمنن وای

من همیشه بد نیستم بستگی داره تو کي باشی برام..!🩶🤌🏿و در پایان،من در هیاهوی جهان بی صدا رقصیدم...! 🌊ص۱۷` اگر زنی دیوانه وار با تو بحث میکند."خوشحال باش،"دنیای زن ها متفاوت و مرموز است؛زن اگر سکوت کند،بدان که سکوتش *"پایان توست"*...🌚

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

ولی قبلش بنظرم بدتره زمینو زمانو میدری ولی پدسگ ریزش نمیکنه

من نمیدونم واسه این بود یا نه ولی دو هفتهست پدرم در اومده، بهم بگن تو میشینم گریه میکنم، حالا اینا هیچی، ی حس گوهه کیریه که حتی نمیشه گفتتتتتت

ظاهری استوار با قلبی مچاله از درد؛

من نمیدونم واسه این بود یا نه ولی دو هفتهست پدرم در اومده، بهم بگن تو میشینم گریه میکنم، حالا اینا ه ...

واسه همینه کلا قبلش ادم رسما روانی میشه

آنکه را ارزش دهی انسان بماند آرزوست..

پس چی؟ صورتی؟

چرا صورتی؟!

من همیشه بد نیستم بستگی داره تو کي باشی برام..!🩶🤌🏿و در پایان،من در هیاهوی جهان بی صدا رقصیدم...! 🌊ص۱۷` اگر زنی دیوانه وار با تو بحث میکند."خوشحال باش،"دنیای زن ها متفاوت و مرموز است؛زن اگر سکوت کند،بدان که سکوتش *"پایان توست"*...🌚

خوبم فقط استرس دارم

استرس چی؟!

ی خبر بد کسی ک تلگرامو پاک کنه حالا حالا فک نکنم بتونه نصب کنه

اینکه خبر خوبیه🤣

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز