2777
2789
عنوان

📌 ‌‌‌‌‌‌

| مشاهده متن کامل بحث + 51118 بازدید | 5620 پست
توهین به پاستیل؟ قابل بخشودنی نیست🥲💔

اخه چیز جالبی نیست

حتی خوردنش

حداقل ژله ی چیزی

من فقط یک زندگی دارم!واقعا فکر میکنی میخوام وقتمو تلف کنم تا ثابت کنم آدم خوبی ام؟نه...من خود شیطانم،دور بمون

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

پتو بالشمو بزار تو کمد قط شد🤣🤣

خووووب شد

من همیشه بد نیستم بستگی داره تو کي باشی برام..!🩶🤌🏿و در پایان،من در هیاهوی جهان بی صدا رقصیدم...! 🌊ص۱۷` اگر زنی دیوانه وار با تو بحث میکند."خوشحال باش،"دنیای زن ها متفاوت و مرموز است؛زن اگر سکوت کند،بدان که سکوتش *"پایان توست"*...🌚

چشمک میزنه که💔

هعی

من همیشه بد نیستم بستگی داره تو کي باشی برام..!🩶🤌🏿و در پایان،من در هیاهوی جهان بی صدا رقصیدم...! 🌊ص۱۷` اگر زنی دیوانه وار با تو بحث میکند."خوشحال باش،"دنیای زن ها متفاوت و مرموز است؛زن اگر سکوت کند،بدان که سکوتش *"پایان توست"*...🌚

وا چشه مگه🥲💔 جالا که اینجوری شد باید واسم پاستیل بخری.

حدیثو درک نمیکنم🥲

پاستیل به این خوبی مخصوصاپاستیل شکری اون درازا🥲🥲

آنکه را ارزش دهی انسان بماند آرزوست..

چیه

چیزی نیس ک

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز