_shayea_ مدیر عضویت: 1403/08/05 تعداد پست: 8983 عنوان 📌 | مشاهده متن کامل بحث + 50142 بازدید | 5620 پست حرف- من همیشه بد نیستم بستگی داره تو کي باشی برام..!🩶🤌🏿و در پایان،من در هیاهوی جهان بی صدا رقصیدم...! 🌊ص۱۷` 1404/05/10 | 02:41 29 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
_shayea_ مدیر استارتر عضویت: 1403/08/05 تعداد پست: 8983 ریده تو عصابم نشسته زنیکه از ظهر عصاب تداره بعد میاد جا ملت عذرخواهی میکنه والا ما ک غریبه ایم هیچی نگف من همیشه بد نیستم بستگی داره تو کي باشی برام..!🩶🤌🏿و در پایان،من در هیاهوی جهان بی صدا رقصیدم...! 🌊ص۱۷`
نیکوتین_من عضویت: 1402/03/11 تعداد پست: 3290 @kokii سگ لااقل پیویو ج بده داداش ناراحتهاز من بیشتر باید باشه آبی تر از آنم که بی رنگ بمیرم(اه؟اه منم دختر خانم؟) شجاعت تو تغییره،نه تقلید کورکورانه
jeon_tae عضویت: 1403/05/15 تعداد پست: 2798 همینو بگوکل سیستم ایمنیم فعال شده می تو،آژیر میکشم تمامِاینمدتماتِچهرهاتبودهام و پیوستهازخودممیپرسیدم آیافردِ دیگریمیتواندچِنینباشد؟
jeon_tae عضویت: 1403/05/15 تعداد پست: 2798 والا ما ک غریبه ایم هیچی نگف به حدیث گفته حدیث متوجه نشده تمامِاینمدتماتِچهرهاتبودهام و پیوستهازخودممیپرسیدم آیافردِ دیگریمیتواندچِنینباشد؟
نیکوتین_من عضویت: 1402/03/11 تعداد پست: 3290 می تو،آژیر میکشم تقصیر منه خنگه تا الان متوجه نشدم آبی تر از آنم که بی رنگ بمیرم(اه؟اه منم دختر خانم؟) شجاعت تو تغییره،نه تقلید کورکورانه
_shayea_ مدیر استارتر عضویت: 1403/08/05 تعداد پست: 8983 داداش ناراحتهاز من بیشتر باید باشه حدیث بزرگش نکنینب قول خودت مجازیو جدی نگیرهرکی میاد ی زر میزنه میره یا گرم نگیرین ک سوارتون شن یا حرف نزنین باهاشون اگ تحمل ندارینمن الان برام مهم نیس حتی اگ بهم میگف همینوک چیارزش نداره من همیشه بد نیستم بستگی داره تو کي باشی برام..!🩶🤌🏿و در پایان،من در هیاهوی جهان بی صدا رقصیدم...! 🌊ص۱۷`
_shayea_ مدیر استارتر عضویت: 1403/08/05 تعداد پست: 8983 به حدیث گفته حدیث متوجه نشده اصلاح میکنممن غریبه ام` من همیشه بد نیستم بستگی داره تو کي باشی برام..!🩶🤌🏿و در پایان،من در هیاهوی جهان بی صدا رقصیدم...! 🌊ص۱۷`
jeon_tae عضویت: 1403/05/15 تعداد پست: 2798 تقصیر منه خنگه تا الان متوجه نشدم دور از جونت بابا تمامِاینمدتماتِچهرهاتبودهام و پیوستهازخودممیپرسیدم آیافردِ دیگریمیتواندچِنینباشد؟
jeon_tae عضویت: 1403/05/15 تعداد پست: 2798 اصلاح میکنممن غریبه ام` والا حالام ک فهمیدی طرح صلح طلبانه اوردی وسط دورت بگردم تمامِاینمدتماتِچهرهاتبودهام و پیوستهازخودممیپرسیدم آیافردِ دیگریمیتواندچِنینباشد؟
_shayea_ مدیر استارتر عضویت: 1403/08/05 تعداد پست: 8983 والا حالام ک فهمیدی طرح صلح طلبانه اوردی وسط دورت بگردم با جنگ چیزی حل میشه؟ نمیشه ک فقط اعصاب نمیمونه برا هیچکیبا کسی بجنگین ک مهم باشه براتونن هرکسی- من همیشه بد نیستم بستگی داره تو کي باشی برام..!🩶🤌🏿و در پایان،من در هیاهوی جهان بی صدا رقصیدم...! 🌊ص۱۷`
نیکوتین_من عضویت: 1402/03/11 تعداد پست: 3290 حدیث بزرگش نکنینب قول خودت مجازیو جدی نگیرهرکی میاد ی زر میزنه میره یا گرم نگیرین ک سوارتون شن یا حر ... ن میدونی ستایشاین فرق داشتمن نغمه رو دوست دارم دلم نمیخواد سر من و اسمم کسی بهش حرف بزنه ی بار سکوت کنمدوبارنمیشه این بارم متوجه نشوم وگرنه ظهر مورد عنایت قرار میگرفتالانم دارممیگمهر کره خری ک میخونه حواسش باشه من فقط ی بار دیگ ببینم با من یا رفیقام شوخی میکنیددرتونو خودم میزارمبا تشکر 🤚 آبی تر از آنم که بی رنگ بمیرم(اه؟اه منم دختر خانم؟) شجاعت تو تغییره،نه تقلید کورکورانه
_shayea_ مدیر استارتر عضویت: 1403/08/05 تعداد پست: 8983 ی دست خط درست حسابیم ندارمچ وضعشه من همیشه بد نیستم بستگی داره تو کي باشی برام..!🩶🤌🏿و در پایان،من در هیاهوی جهان بی صدا رقصیدم...! 🌊ص۱۷`
نیکوتین_من عضویت: 1402/03/11 تعداد پست: 3290 دور از جونت بابا فداتم آبی تر از آنم که بی رنگ بمیرم(اه؟اه منم دختر خانم؟) شجاعت تو تغییره،نه تقلید کورکورانه