_shayea_ مدیر عضویت: 1403/08/05 تعداد پست: 8983 عنوان 📌 | مشاهده متن کامل بحث + 50145 بازدید | 5620 پست حرف- من همیشه بد نیستم بستگی داره تو کي باشی برام..!🩶🤌🏿و در پایان،من در هیاهوی جهان بی صدا رقصیدم...! 🌊ص۱۷` 1404/05/10 | 02:41 29 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
_shayea_ مدیر استارتر عضویت: 1403/08/05 تعداد پست: 8983 من عذر خواهی کردم و واقعا اشتباه کردم درست ولی رفتار و فحشای دوستات چی؟من به دشمنای خونیم هم اینجوری ... @kokii عذرخواهی کرده نغمهـثنا حدیث عصبی شده سر حرفت دیگه درک کن یکی با رفیق خودتم این رفتارو بکنه نمیتونی تحمل کنیـحالام بسه دیگه کش ندین بحث و تموم شد من همیشه بد نیستم بستگی داره تو کي باشی برام..!🩶🤌🏿و در پایان،من در هیاهوی جهان بی صدا رقصیدم...! 🌊ص۱۷`
jeon_tae عضویت: 1403/05/15 تعداد پست: 2798 اسی با دوستای من دوسته و میشناسشون از اونا هم بپرسه میگن اره من زود گرم میگیرم چه دشمنی دارم اکانت ق ... ستایش ستایشه نغمه نغمه،این دو نفر هیچ ربطی به هم ندارن یونو؟!به هرحال حرفت بد بوده و عصابینش کزده....برا منمنه دوستات مهمه نه اکانت قبلیت ،مهم دوستمه ک ناراحت شده.. تمامِاینمدتماتِچهرهاتبودهام و پیوستهازخودممیپرسیدم آیافردِ دیگریمیتواندچِنینباشد؟
نیکوتین_من عضویت: 1402/03/11 تعداد پست: 3290 درس زر بزن مادرم سرطان داره اشغال من نمیخواستم ناراحت بشه الانم میگم اگ میگف ازش معذرت خاهی میکردم ب ... اره اونی خانواده نداره منمتویی ک شوخی زننده میکنی خانواده داریبعد جالبش اینجاس ت اگ این چیزا برات مهم بود ک هر شوخی رو نمیگفتی ک برا مادرت فحش بخری آبی تر از آنم که بی رنگ بمیرم(اه؟اه منم دختر خانم؟) شجاعت تو تغییره،نه تقلید کورکورانه
jeon_tae عضویت: 1403/05/15 تعداد پست: 2798 @kokii عذرخواهی کرده توام کوتاه بیا نغمهـثنا حدیث عصبی شده سر حرفت دیگه درک کن یکی با رفیق خودتم ای ... نغمه کاری نکرده ک بخواد کوتاه بیاد ستایش:/ تمامِاینمدتماتِچهرهاتبودهام و پیوستهازخودممیپرسیدم آیافردِ دیگریمیتواندچِنینباشد؟
_shayea_ مدیر استارتر عضویت: 1403/08/05 تعداد پست: 8983 ستایش ستایشه نغمه نغمه،این دو نفر هیچ ربطی به هم ندارن یونو؟!به هرحال حرفت بد بوده و عصابینش کزده... ... هانی عذرخواهی کرده دیگه نغمه نمیدونم چرا همون موقع هیچی نگف بهمون اخه مگ میشع بچه هف من همیشه بد نیستم بستگی داره تو کي باشی برام..!🩶🤌🏿و در پایان،من در هیاهوی جهان بی صدا رقصیدم...! 🌊ص۱۷`
sana_4400 عضویت: 1404/10/19 تعداد پست: 701 نغمه کاری نکرده ک بخواد کوتاه بیاد ستایش:/ @ _23sanaاینه اکانت قبلیم دقت هم کنین از امضام هم مشخصع چرا تعلیق مشکی خوردم کوتاه بگم گند نزنین به مهم بودنتون...
_shayea_ مدیر استارتر عضویت: 1403/08/05 تعداد پست: 8983 نغمه کاری نکرده ک بخواد کوتاه بیاد ستایش:/ درست میگیپوف من همیشه بد نیستم بستگی داره تو کي باشی برام..!🩶🤌🏿و در پایان،من در هیاهوی جهان بی صدا رقصیدم...! 🌊ص۱۷`
jeon_tae عضویت: 1403/05/15 تعداد پست: 2798 هانی عذرخواهی کرده دیگه نغمه نمیدونم چرا همون موقع هیچی نگف بهمون اخه مگ میشع بچه هف نمیشناسیش؟!نمیشناسی باید جون تو جون شه تا بگه چی ریده ت عصابش؟بکشیش این میگه چرا؟! تمامِاینمدتماتِچهرهاتبودهام و پیوستهازخودممیپرسیدم آیافردِ دیگریمیتواندچِنینباشد؟
sana_4400 عضویت: 1404/10/19 تعداد پست: 701 @kokii عذرخواهی کرده نغمهـثنا حدیث عصبی شده سر حرفت دیگه درک کن یکی با رفیق خودتم این رفتارو بکنه نم ... درک میکنم ولی من به دشمنمم فحش خانواده ندادم کوتاه بگم گند نزنین به مهم بودنتون...
sana_4400 عضویت: 1404/10/19 تعداد پست: 701 ستایش ستایشه نغمه نغمه،این دو نفر هیچ ربطی به هم ندارن یونو؟!به هرحال حرفت بد بوده و عصابینش کزده... ... اره حق با تویه درست میگی ولی میتونستی با ی لحن بهتر بگی مث حرف الانت کوتاه بگم گند نزنین به مهم بودنتون...
sana_4400 عضویت: 1404/10/19 تعداد پست: 701 اره اونی خانواده نداره منمتویی ک شوخی زننده میکنی خانواده داریبعد جالبش اینجاس ت اگ این چیزا برات مه ... باشه برام مهم نیست حق با تو کوتاه بگم گند نزنین به مهم بودنتون...
kokii عضویت: 1401/10/13 تعداد پست: 10869 نمیشناختی نه؟اگه نمیشناختی چه دلیلی داره اینطور شوخی ای بکنی؟! بس میکنی یانه؟بهت گفتم ک اینجوری کنی؟ شاید در جهانی دیگر...
نیکوتین_من عضویت: 1402/03/11 تعداد پست: 3290 درک میکنم ولی من به دشمنمم فحش خانواده ندادم میری همین الان یا باز فحش جد آباد بدممن برام مهم نیست کی هستیچ مدلی هستیمن ن آبرو سرم میشهن درک ن هیچیفقط باز پیامتو ببینمخدا شاهده بد برات میشهعذر خواهیتم ببر بزار ت درت آبی تر از آنم که بی رنگ بمیرم(اه؟اه منم دختر خانم؟) شجاعت تو تغییره،نه تقلید کورکورانه
نیکوتین_من عضویت: 1402/03/11 تعداد پست: 3290 باشه برام مهم نیست حق با تو بسلامت آبی تر از آنم که بی رنگ بمیرم(اه؟اه منم دختر خانم؟) شجاعت تو تغییره،نه تقلید کورکورانه
_shayea_ مدیر استارتر عضویت: 1403/08/05 تعداد پست: 8983 درک میکنم ولی من به دشمنمم فحش خانواده ندادم همه مثل هم نیستن کمن دایره لغات فحشم خیلی کمه حدیث زیاده قدرت استفادش بیشتره وای خندم میاد دارم مزخرف میگم🤣💘حالا بیخیال شین @kokii ببخشش دیگه نغی جان من همیشه بد نیستم بستگی داره تو کي باشی برام..!🩶🤌🏿و در پایان،من در هیاهوی جهان بی صدا رقصیدم...! 🌊ص۱۷`