2777
2789
عنوان

📌 ‌‌‌‌‌‌

| مشاهده متن کامل بحث + 51117 بازدید | 5620 پست

خدایا ب این وقت اذان این رفیقای من و اهل و عاقل کن

ب منم اون وسطا ی مغز بدع

#خودزنی

من همیشه بد نیستم بستگی داره تو کي باشی برام..!🩶🤌🏿و در پایان،من در هیاهوی جهان بی صدا رقصیدم...! 🌊ص۱۷` اگر زنی دیوانه وار با تو بحث میکند."خوشحال باش،"دنیای زن ها متفاوت و مرموز است؛زن اگر سکوت کند،بدان که سکوتش *"پایان توست"*...🌚

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

🍼

بده نغی

من همیشه بد نیستم بستگی داره تو کي باشی برام..!🩶🤌🏿و در پایان،من در هیاهوی جهان بی صدا رقصیدم...! 🌊ص۱۷` اگر زنی دیوانه وار با تو بحث میکند."خوشحال باش،"دنیای زن ها متفاوت و مرموز است؛زن اگر سکوت کند،بدان که سکوتش *"پایان توست"*...🌚

لیا ساکتی چرا بچم

واسه توعه

پوف

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز