2777
2789
عنوان

📌 ‌‌‌‌‌‌

| مشاهده متن کامل بحث + 51118 بازدید | 5620 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میگن طرف روبیکایی شماهارو میگ

یه روزی بخدا روبیکایارو مسخره میکردم

ببین چقد مفلوک شدم تو روبیکا پیام میدم

تازه اکسپلورشم میبینم💔

آنکه را ارزش دهی انسان بماند آرزوست..

[QUOTE=408513300]یه روزی بخدا روبیکایارو مسخره میکردم ببین چقد مفلوک شدم تو روبیکا پیام میدم تازه اکسپلورشم میبینم...[/QUOTE

وای پشمام 🤣

من فقط یک زندگی دارم!واقعا فکر میکنی میخوام وقتمو تلف کنم تا ثابت کنم آدم خوبی ام؟نه...من خود شیطانم،دور بمون

[QUOTE=408513300]یه روزی بخدا روبیکایارو مسخره میکردم ببین چقد مفلوک شدم تو روبیکا پیام میدم تازه اکسپلورشم میبینم ...[/QUOTE

🤣🤣🤣🤣چرا

من همیشه بد نیستم بستگی داره تو کي باشی برام..!🩶🤌🏿و در پایان،من در هیاهوی جهان بی صدا رقصیدم...! 🌊ص۱۷` اگر زنی دیوانه وار با تو بحث میکند."خوشحال باش،"دنیای زن ها متفاوت و مرموز است؛زن اگر سکوت کند،بدان که سکوتش *"پایان توست"*...🌚

شب بخیر

هعییی نه

من همیشه بد نیستم بستگی داره تو کي باشی برام..!🩶🤌🏿و در پایان،من در هیاهوی جهان بی صدا رقصیدم...! 🌊ص۱۷` اگر زنی دیوانه وار با تو بحث میکند."خوشحال باش،"دنیای زن ها متفاوت و مرموز است؛زن اگر سکوت کند،بدان که سکوتش *"پایان توست"*...🌚

[QUOTE=408513300]یه روزی بخدا روبیکایارو مسخره میکردم ببین چقد مفلوک شدم تو روبیکا پیام میدم تازه اک ...

بدم میاد از روبیکا از اسمش همه چیش

آنکه را ارزش دهی انسان بماند آرزوست..

بدم میاد از روبیکا از اسمش همه چیش

عه

من تلگرامو دوس داشتم اگ اون نبود..

هف

😒

💘