من همیشه بد نیستم بستگی داره تو کي باشی برام..!🩶🤌🏿و در پایان،من در هیاهوی جهان بی صدا رقصیدم...! 🌊ص۱۷` اگر زنی دیوانه وار با تو بحث میکند."خوشحال باش،"دنیای زن ها متفاوت و مرموز است؛زن اگر سکوت کند،بدان که سکوتش *"پایان توست"*...🌚
سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر میگیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغهم هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.
ستایش دیگه لطفا به چیزی فک نکن تموم شد رفت نه حدیث نه منو ایدا اصلا نمیخایم درگیر چیزی باشیخودت اسدج ...
چشـــــــــم
بوس بهتون-
من همیشه بد نیستم بستگی داره تو کي باشی برام..!🩶🤌🏿و در پایان،من در هیاهوی جهان بی صدا رقصیدم...! 🌊ص۱۷` اگر زنی دیوانه وار با تو بحث میکند."خوشحال باش،"دنیای زن ها متفاوت و مرموز است؛زن اگر سکوت کند،بدان که سکوتش *"پایان توست"*...🌚