2777
2789
سلام بچه هاچطورید خواستم بگم امشب میرم🙃خوشگذشت

کجا

من همیشه بد نیستم بستگی داره تو کي باشی برام..!🩶🤌🏿و در پایان،من در هیاهوی جهان بی صدا رقصیدم...! 🌊ص۱۷`

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حس میکنم لبمو ژل زدم بزرگتر شده🥸🤣

خدایا چرا

من همیشه بد نیستم بستگی داره تو کي باشی برام..!🩶🤌🏿و در پایان،من در هیاهوی جهان بی صدا رقصیدم...! 🌊ص۱۷`

درس بخونی؟

سلام مامی خانوم چرا گزاشتیم پرورشگاه ؟

دعوا کردم حالم خوش نیست

در دیاری که در او نیست کسی یار کسی ...کاش یارب که نیفتد به کسی کار کسی 🚶🏻 با افتخار عضو رسمی انجمنH_T_A🤌🏻✨

سلام مامی خانوم چرا گزاشتیم پرورشگاه ؟دعوا کردم حالم خوش نیست

بی پولی

چرا برات مهمه؟فک میکنی هر کی باهات خوش و بش کرده دوستته؟

و هر کی دعوا کرده باهات دشمنت؟

آبی تر از آنم که بی رنگ بمیرم(اه؟اه منم دختر خانم؟) شجاعت تو تغییره،نه تقلید کورکورانه

بی پولیچرا برات مهمه؟فک میکنی هر کی باهات خوش و بش کرده دوستته؟و هر کی دعوا کرده باهات دشمنت؟

💔وای🍃

نه ولی دیگه....

در دیاری که در او نیست کسی یار کسی ...کاش یارب که نیفتد به کسی کار کسی 🚶🏻 با افتخار عضو رسمی انجمنH_T_A🤌🏻✨

💔وای🍃نه ولی دیگه....

نینی ت واقعا کوچولوی

هنوز جا داره

طرد شدن ندیدی هنوز

دعوا ندیدی

و...

رها کن بره بابا

گور پدر هر کی ک آدمو نخواد🤚

آبی تر از آنم که بی رنگ بمیرم(اه؟اه منم دختر خانم؟) شجاعت تو تغییره،نه تقلید کورکورانه

نینی ت واقعا کوچولوی هنوز جا داره طرد شدن ندیدی هنوزدعوا ندیدیو...رها کن بره بابا گور پدر هر کی ک آد ...

دقیقا 🤣 عاشقتم مامی عالییبیببیی