2777
2789
عنوان

📌 ‌‌‌‌‌‌

| مشاهده متن کامل بحث + 51260 بازدید | 5621 پست
تو نیاز داری من که راهتم

🦦توهم میزنیا ایدا

من همیشه بد نیستم بستگی داره تو کي باشی برام..!🩶🤌🏿ص۱۷` cdn.imgurl.ir/uploads/m273137_Nostalgia7.mp3 ولی این ریمیکس>>>> اقایون هول درخواست ندییییین

واقعا خاک تو مخت، احترام بزرگترت و نداری، احترام سایت و داشته باش!

🦦تو ک کوچیکتری

بعدشم باشه

من همیشه بد نیستم بستگی داره تو کي باشی برام..!🩶🤌🏿ص۱۷` cdn.imgurl.ir/uploads/m273137_Nostalgia7.mp3 ولی این ریمیکس>>>> اقایون هول درخواست ندییییین

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

زبان رو نمیفهمم

من فقط یک زندگی دارم!واقعا فکر میکنی میخوام وقتمو تلف کنم تا ثابت کنم آدم خوبی ام؟نه...من خود شیطانم،دور بمون و اما قبل از اینکه پشت سرم حرف بزنی...به این فکر کن که چرا پشت سرم موندی...🤘

مهم عقله که تو نداری آفرین، 🍭بیا

🤌🏿تکذیب میکنم

بزا دهن خودت

💘

چیکبار کنم

من فقط یک زندگی دارم!واقعا فکر میکنی میخوام وقتمو تلف کنم تا ثابت کنم آدم خوبی ام؟نه...من خود شیطانم،دور بمون و اما قبل از اینکه پشت سرم حرف بزنی...به این فکر کن که چرا پشت سرم موندی...🤘

چیکبار کنم

والا خودمم موندم

نمیدونم💘

🖕🏻

🦦خدا هر چی لجبازی بود باید میداد ب تو اخه

خیلی دلتم بخواد، میدمش سگ، لیاقتش از تو بیشتره!

🦦بده سگ افرین

2790
2778
2791
2779
2792