2777
2789
حس سرماخوردگی دارمت چی

عه‌لعنت‌بهش‌

‌قرص‌سرماخوردگی‌بخور‌لااقل

منم‌هستم..

من همیشه بد نیستم بستگی داره تو کي باشی برام..!🩶🤌🏿و در پایان،من در هیاهوی جهان بی صدا رقصیدم...! 🌊ص۱۷`

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

@asalarmy‍ داشم‌توام‌خوابی‌🤣ی‌شب‌بیدارم‌دارم‌ب‌غلط‌کردم‌‌میفتم

اعلانش نیومده بود از تاپیکات اومدم😭

خواب خودم ریده شده توش داش

یکشب تا یک بیدارن صبح چهار بیدارم 

یکشب نمیتونم بخوابم همش بیدار میشم

یک وضعیییی

ادولف هیتلر: هرکس از تعرض به کشورش خوشحال باشد، مانند کسی است که از تجاوز به مادرش خوشحال شده باشد...انسان مولد شرایط نیست،شرایط مخلوق انسان است.(بنیامین دیزرائیلی).....اگه جوابتو ندادم بدون حوصله بحث با ادم بی منطق نداشتم 🤎....اگه جواب منطقی نداشتی به پروفایل و کاربریم گیر نده کارت خیلی داغونه🥱روزی منم بخشی از این آسمون میشم✨

اعلانش نیومده بود از تاپیکات اومدم😭خواب خودم ریده شده توش داشیکشب تا یک بیدارن صبح چهار بیدارم یکشب ...

عع‌توام؟؟

چرا؟

من همیشه بد نیستم بستگی داره تو کي باشی برام..!🩶🤌🏿و در پایان،من در هیاهوی جهان بی صدا رقصیدم...! 🌊ص۱۷`

عع‌توام؟؟چرا؟

منو تو یک درد مشترک داریم کنکور!

ولی فکر کنم یکچیزی تو هوا ریختن 🥴😂

ادولف هیتلر: هرکس از تعرض به کشورش خوشحال باشد، مانند کسی است که از تجاوز به مادرش خوشحال شده باشد...انسان مولد شرایط نیست،شرایط مخلوق انسان است.(بنیامین دیزرائیلی).....اگه جوابتو ندادم بدون حوصله بحث با ادم بی منطق نداشتم 🤎....اگه جواب منطقی نداشتی به پروفایل و کاربریم گیر نده کارت خیلی داغونه🥱روزی منم بخشی از این آسمون میشم✨

منو تو یک درد مشترک داریم کنکور!ولی فکر کنم یکچیزی تو هوا ریختن 🥴😂

ارع

😂😂

بالاخره این پروف تایید شد

دیگع عوضش نمیکنم زحمتشو کشیدم

منو تو یک درد مشترک داریم کنکور!ولی فکر کنم یکچیزی تو هوا ریختن 🥴😂

عسل نتایج تیر کی میاد؟

فرهنگیان و گفتن تا اخر ماه

چقدر سرما میخوری ت

داداش منظورم از هستم سرماخوردگی نبود